FOTOGALERIJA

Neobični M Perofmance dodaci za novi BMW M3 i M4 izazvat će brojne komentare, evo i detalja!

Već sami pogled na M Performance izvedbe otkriva nesvakidašnje nastavke ispušnog sustava i mnošto (pred)dimenzioniranih dodataka
BMW M Performance dijelovi
 BMW

BMW je noćas napokon objavio slike i detalje toliko dugo očekivanih modela M3 i M4. I dok su svi pričali o masivnim bubrezima, ali i o činjenici kako su želje purista zadovoljene budući da se nudi ručni mjenjač, a uz to tu su i pogon na sve kotače ili stražnji pogon - prema željama budućih kupaca, sada su u BMW-u odmah predstavili i dodatne M Perormance dodatke.

image
BMW M Performance dijelovi
BMW

Da, oni kojima "obični" M3 i M4 nisu dovoljno upečatljivi mogu odabrati još naglašenije dijelove karoserije, poput karbonskih dodataka i aerodinamičnih elemenata.

image
BMW M Performance dijelovi
BMW

Najviše komentara bit će vezano uz novi ispušni sustav sa neobično posloženim nastavcima. U BMW M odjelu ističu kako posebni sustav ukomponiran sa karbonskim difzuzorom ima klapnu kojom se regulira razina glasnoće, a uz nastavci su izrađeni od titana. Dakle, ovakav sustav bit će moguće dobiti na svim M3 i M4 modelima uz doplatu, a ne na M4 GTS izvedbi kako se prvo spekuliralo.

image
BMW M Performance dijelovi
BMW

Od ostalih stvari treba istaknuti novi 20 i 21-inčne naplatke koje dolaze u različitim bojama - zlatnoj crnoj i tamno sivoj kao i nove M Performance kočnice.

image
BMW M Performance dijelovi
BMW

Za ljubitelje vizualnog dojma tu su karbonski spojler i karbonski aero dodaci na prednjem braniku, M Performance karbonski upravljač kao i karbonske polugice za mjenjanje brzina.

image
BMW M Performance dijelovi
BMW

U svakom slučaju, u BMW-u su opet odlučili zadovoljiti svačije potrebe, a u videu pogledajte kako izgledaju spomenuti dodaci:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 18:05