Pogledajte vIDEO

Pit bull izgrizao ženi Teslu Model 3: Razlog zašto, nalazio se u kabini automobila

Navodno je vasnica Modela 3 išla je do svog automobila sa svojom pudlicom kada se pit bull počeo približavati

Screenshot incidenta

 TikTok Screenshot

Tik Tok video koji ćete pogledati zaista govori sam za sebe. Ipak, kad smo čuli da je pas koristio Teslu Model 3 kao igračku za žvakanje, mislili smo da je riječ o šali. Međutim, kao što ćete jasno vidjeti, to se stvarno dogodilo.

Možda biste mogli tvrditi da je to moglo biti inscenirano, ali iskreno se čini previše stvarnim za to.

Kako priča kaže, vlasnica Modela 3 išla je do svog automobila sa svojom pudlicom kada se pit bull počeo približavati. Očigledno, nije imao ovratnik. Trčao je za njom i njezinim psom i ogrebao joj leđa. Uspjela je ući u auto sa svojim psom, no onda je pit bull počeo petljati po električnom automobilu.

Video možete pogledati OVDJE.

Ostaje nejasno je li pit bull pokušavao biti agresivan, ili se samo pokušavao igrati, ali koristio je panele karoserije automobila kao igračke za žvakanje. Tik Tok korisnica koja je objavila video zove se Liv i koristi Tik Tok oznaku @toodiesangelxx. Nekima je bilo čudno što je samo sjedila u autu i snimala video dok je pit bull očito oštećivao njezinu Teslu.

Na snimci možete vidjeti da je šteta nanesena po cijelom automobilu, a nije ni minimalna.

Čini se da je pas čak i raskrvavio usta dok je pokušavao žvakati panele i strgati obloge. Ljudi su zapravo komentirali zašto Liv nije učinila ništa da zaustavi napad.

Objavila je drugi video na Tik Toku kako bi otkrila više o tome što se dogodilo. Vlasnik pit bulla navodno je ponudio da će platiti Liv troškove liječenja i troškove popravka Modela 3, koji neće biti jeftini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:03