šteta je golema

Prebrz za njega: 18-godišnjak na parkingu isprobavao Teslu Model S Plaid pa napravio krš i lom

Čini se da ga je iznenadilo fantastično ubrzanje triju elektromotora u kombinaciji s neiskustvom

Tesla model S Plaid, ilustracija

 Tesla Motors

Nevjerojatan video dolazi iz SAD. Na parkiralištu lokalnog trgovca vozilima CarMax nedavno se dogodila nevjerojatna scena koja je privukla pažnju automobilista na društvenim mrežama.

Naime, prema dostupnim informacijama iz nekoliko objavljenih videa koje ne moraju biti pouzdane, neimenovani 18-godišnjak je odlučio isprobati super moćnu Teslu Modela S Plaid na ravnom dijelu parkirališta trgovca između parkiranih automobila.

Isprobavanje ubrzanja od 0 do 100 km/h za 2 sekunde završilo je tako da je mladić napravio krš i lom Teslom porazbijavši druge automobile jer nije stao na vrijeme.

Čini se da ga je iznenadilo fantastično ubrzanje triju elektromotora koje u kombinaciji s tišinom prilikom ubrzanja i neiskustvom osiguralo skupi dar-mar. Stražnja kočiona svjetla, kako možemo vidjeti u videu, zasvijetlila su kad je već bilo prekasno, a uz Teslu uništeni su Mercedes-AMG GLC 43 i Volvo XC60.

Snimka se munjevito proširila društvenim mrežama poput Reddita, Twittera i Instagrama, stavljajući vozača koji nije teže ozlijeđen u središte pozornosti i to na način kojem se nije nadao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:24