BOGATI NA METI

Video: Lopov na skuteru usred bijela dana čekićem razbija Bugatti kako bi vlasniku ukrao Rolex!

Vjeruje se da se kuvajtski playboy našao na meti nakon što je na društvenim mrežama objavio slike svojih superautomobila i satova

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Potresna snimka prikazuje trenutak u kojem lopov odijeven poput lokalnog dostavljača Deliverooa čekićem razbija Bugatti Chiron vrijedan 3 milijuna funti u pokušaju da ukrade Rolex kuvajtskog bogataša.

Abdullah F. Al Basman, poznat po objavljivanju fotografija svojih sportskih automobila, bio je meta napada dok se vozio po središtu Londona i nosio platinasti sat Rolex Daytona, u blizini Hyde Park Cornera. Lopovi udaraju nekoliko puta u automobil prije nego što on brzo odlazi i cijela misija propada.

Još jedan vozač - također u Deliveroo odjeći - vozi uz lopova dok oni bježe s mjesta događaja. Policija vjeruje da bi ovaj incident mogao biti povezan s napadom na drugog muškarca u 40-ima kojem je također ukraden sat u Mayfairu istog dana. Nakon pokušaja krađe, može se vidjeti kako ljudi pomažu da gospodin Al Basman izađe iz razbijenog sportskog automobila.

Vjeruje se da se kuvajtski playboy, koji je boravio u hotelu Berkeley, našao na meti nakon što je na društvenim mrežama objavio slike svojih superautomobila i skupih satova. Jedan svjedok rekao je kako su dva lopova ujutro bila u hotelu i osoblje im je reklo da siđu s pločnika.

"Kad je Abdullah otišao s Bugattijem, počeli su ga pratiti sve do Hyde Park Cornera. Jedan od njih je zatrubio što je pretpostavljam bio signal za početak napada. Pretpostavljam da su čekali raskrižje za koje su znali da će crveno svjetlo trajati dugo, kako bi imali vremena da napadnu".

Glasnogovornik policije je rekao: "Policija istražuje izvješće o pljački koja se navodno dogodila u ulici Curzon, Mayfair, oko 16:50 sati u nedjelju, 21. kolovoza. Čovjek u dobi od 40 godina je prijavio da su ga napala dvojica muškarca koji su mu ukrali sat. Također smo svjesni videosnimke koja pokazuje pokušaj pljačke u blizini Park Lanea otprilike u isto vrijeme incidenta. Vjeruje se da su incidenti povezani".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:51