dekadentno ludilo

Video: Ovakva off-road vožnja Ferrarijem od 375.000 eura rijetko se viđa. ‘To je zlostavljanje!‘

Ferrarija F8 Tributo tiho je zamijenio hibridni 296 GTB, ali ovaj Talijan sa središnjim V8 motorom i dalje je ozbiljan superauto

Ferrari F8 Tributo

 YouTube Screenshot

Ferrarija F8 Tributa možda je tiho zamijenio hibridni 296 GTB, ali ovaj model sa središnjim V8 motorom i dalje je ozbiljan superautomobil. Međutim, to nije spriječilo YouTubera WhistlinaDiesela, koji je poznat po "zlostavljanju" svojih vozila, da tretira F8 Tributo kao unajmljeni automobil na ljetnom odmoru.

WhistlinDiesel se proslavio na YouTubeu svojim ludim projektima na četiri kotača. Posjeduje i Lamborghini Huracan i Audi R8 s dva turba, a poznat je po tome što ih je vozio po podlogama od kojih bi se direktori Lamborghinija i Audija naježili. Zadnje što je kupio je Ferrari F8 Tributo kojeg je platio oko 375.000 eura.

U svom videu, YouTuber nas vodi kroz neke od njegovih značajki i rutinski se ruga povijesti talijanskog proizvođača automobila koji je tužio svoje kupce jer su modificirali svoje automobile i/ili ih nisu tretirali onako kako bi Ferrari želio. Unatoč mogućnosti da će ga Ferrari možda tužiti, WhistlinDiesel otkriva da je dao opremiti automobil aftermarket ispušnim sustavom.

YouTuber živi na velikom seoskom imanju u SAD-u i iako njegov prilaz nije asfaltiran i prekriven je samo zemljom i šljunkom, to ga ne sprječava da ga tamo gura do granica i drifta. Čak probija vrata u njemu prije nego što se popne na vrh travnatog brda, na kojem radi "driftove". Iako F8 nikada nije dizajniran za ovakvu vožnju, sa svime se nosi kao šampion i pritom zvuči iznimno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:00