KUHINJE IZ SNOVA

11 domova opremljenih novim Ikeinim kuhinjama

 

Nova godina je stigla, a s njom i nove inspirativne fotografije Ikeinih kuhinja. Kuhinje ovog jedinstvenog brenda iz godine u godinu nas oduševljavaju modernim dizajnom i pristupačnim cijenama. Stoga ako ove godine razmišljate o kupnji nove kuhinje iz snova ili jednostavno želite osvježiti svoju staru kuhinju novim vratima, policama ili uređajima na dobrom ste mjestu.

Među inspirativnim Ikeinim kuhinjama za 2019. godinu svoje je mjesto pronašla crna VADHOLMA kuhinja, čistih linija u kombinaciji industrijskog i rustikalnog stila. Manje je romantična, a više funkcionalna.

Minimalizam je i dalje trendi, a ova je kuhinja s glatkim, bijelim vratima VEDDINGE i prirodnim kožnim ručkama, dizajnirana na danski način, bez gornjih ormarića.

Visoko sjajne KALLARP fronte imaju blagu svijetlozelenu boju i otvorene police u drvu.

Za one koji maštaju o potpuno drvenoj kuhinji, TORHAMN vrata u prirodnoj boji jasena nepogriješiv su izbor, a tu je i nova BEMÖTA zidna napa od nehrđajućeg čelika. Energetski je učinkovita (A++) i olakšava rad pored kuhališta. „Booster“ funkcija uklanja jake mirise, a LED rasvjetna traka pruža ujednačeno i ugodno svjetlo za rad.

Nova rustikalna serija TORNVIKEN, savršeno se podudara s rustikalnom serijom BODBYN u sivoj i bijeloj boji. TORNVIKEN serija uključuje zidne police, otvorene ormare, ladice i kuhinjski otok. Može se kombinirati s bijelim ormarićima i novom opremom SKÄRHAMN u rustikalnom stilu za potpuni ruralni osjećaj.

Nova serija KUNGSFORS od nehrđajućeg čelika pruža bezbroj mogućnosti za stvaranje kuhinja u industrijskom stilu, baš poput restoranskih kuhinja koje su opremljene s malo elemenata i mnogo predmeta koji stoje u otvorenim regalima ili vise sa stropa. Upravo je zato praktičnije imati stvari nadomak ruke i na otvorenom prilikom kuhanja. Nadahnuti profesionalcima u Ikei su dizajnirali KUNGFORS seriju otvorenih rješenja za odlaganje koja se postavljaju na zid, a obuhvaćaju i dodatke. Čak i ako niste kuhar u restoranu s tri zvjezdice, i dalje možeš imati koristi od dobre protočnosti i dovoljno dodatnog prostora na kuhinjskoj radnoj ploči.

Ove godine možemo očekivati veliki povratak zelene boje, a u ovoj je kuhinji zid obojen zelenom bojom, dok je kuhinja s crnim TINGSRYD vratima i oštrom bijelom radnom površinom.

Romantična bijela kuhinja sa zlatnim ručkicama i elementima u industrijskom stilu: čeličnim policama, kolicima i napi. Vrata se zovu RINGHULT.

Ruralni minimalizam u bijelom. Ovdje se može vidjeti nova linija bijele tehnike s nešto naprednijim značajkama, kao što je pećnica s vrućim zrakom i funkcijom pare i vrata za meko zatvaranje.

Ikeina otok ima toplu drvenu radnu plohu, sjajna bijela vrata i, naravno, puno otvorenih polica.

Jedna od dvije novosti su JÄRSTA vrata visokog sjaja u crno-sivoj boji, u kombinaciji s bijelim RINGHULT vratima.

Ikea nastavlja svoj trend tamnih kuhinja. Ovdje je s crnim KUNGSBACKA vratima.

Blagovaonica također dobiva stilski novitet u BERNHARD stolica od smeđe kože.

Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 06:02