Prvi put u Hrvatskoj!

Najbolji arhitekti odlučuju, a D&D i Vip nagrađuju

Biramo najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj!

Ne morate imati veliki, ni luksuzni dnevni boravak. Možda ste osmislili inovativno rješenje koje je zanimljivo i drukčije? Šaljite nam fotografije na www.domidizajn.hr/dnevni-boravak do 7. listopada. Možda baš vi dobijete priznanje od najeminentijih arhitekata da je baš vaš projekt uređenja najbolji

Prijave traju do 7. listopada. Od pristiglih boravaka žiri u uži krug odabire 10. Od njih, jedan će se okititi titulom najboljeg prema ocjeni žirija. Njegov vlasnik osvojit će TV i tablet iz ponude Vipa, a i čitatelji će birati svog favorita, koji će osvojiti Nagradu publike.

Izdati 60 brojeva nekog časopisa, a pritom zadržati kvalitetu i naklonost čitatelja, nije lagan posao. Čak i pet godina kasnije. Ipak, bez lažne skromnosti možemo reći da u tome uspijevamo. I imamo razloga za slavlje: najprodavaniji magazin za uređenje doma u ovom dijelu Europe, Dom&Dizajn, sljedeći mjesec slavi 5. rođendan, a tom prigodom u suradnji s dugogodišnjim partnerom Vipnetom poziva čitatelje na sudjelovanje u velikom nagradnom natječaju "Najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj"!

Ovogodišnji nagradni natječaj svojevrstan je produžetak lanjskog natječaja "The best od D&D", u sklopu kojeg su čitatelji odabrali najbolju kuću, stan, produkt-dizajn, cool mjesto i tutorijal u Hrvatskoj iz svih dotad objavljenih D&D-a.

Ove godine uvodimo nekoliko novosti i, možemo reći, opet podižemo ljestvicu te prvi put proglašavamo najbolji projekt uređenja dnevnog boravka na temelju stručnog ocjenjivanja. Naime, odluku o najljepšem dnevnom boravku donijet će žiri sastavljen od uglednih domaćih arhitekata te predstavnika organizatora natječaja: Tomislav Ćurković (Dva arhitekta), Andrija Rusan (Rusan arhitektura), Tatjana Grozdanić Begović (3LHD), Mia Roth Čerina (Roth Čerina), Saša Randić (Randić arhitektura), Kata Marunica (NFO), Nikica Tabain (KAP4) i Robert Križnjak (Arhitektonski studio Križnjak), zamjenica glavne urednice D&D-a Jelena Kovačević i art direktorica Jutarnjeg lista Antonija Radić Horvat te Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

Dakle, koji je zadatak? Ne morate imati veliki dnevni boravak, ni luksuzni dnevni boravak. Možda ste osmislili inovativno rješenje koje je zanimljivo i drukčije. U svakom slučaju, ako ste ponosni na svoj boravak, bez obzira jeste li ga sami uređivali ili ste angažirali stručnjaka, prijavite se na www.domidizajn.hr/dnevni-boravak. Potrebno je uploadati fotografije boravka snimljene iz sva četiri kuta te tlocrtna rješenja uz opis kako ste ga uredili. Jedini je uvjet da su vlasnici državljani Republike Hrvatske i da je boravak na području Hrvatske.

Prijave za sudjelovanje primamo do 7. listopada 2016. godine do 23.59 sati. Potom će stručni žiri u uži krug odabrati deset boravaka, koje ćemo objaviti u D&D-u 16. listopada.

Od tih deset samo će jedan biti proglašen najljepšim. Kriteriji po kojima će žiri ocjenjivati su inovativnost, kreativnost, harmoničnost materijala, tekstura i boja te funkcionalnost.

Uz laskavu titulu "najljepšeg", vlasnik će dobiti Samsung LED TV i Samsung Galaxy tablet iz po - nude Vipa. Paralelno s ocjenjivanjem žirija, čitatelji će među deset boravaka u užem krugu od 16. listopada do 6. studenoga glasovati za svojeg favorita. Boravak s najviše glasova čitatelja osvojit će Nagradu publike. Nagradni natječaj, kao i pristigle prijave, moći će se pratiti na našem webu, a finalne rezultate objavljujemo u D&D-u 20. studenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:25