Veseli ukrasi za bazen

Zabava na bazenu nikad bolja!

Ovog ljeta plutajuće dekoracije oduševljavaju

Optimisti uvijek mogu pronaći neki razlog za slavlje, a za vrijeme toplih mjeseci kada svoje fešte možemo preseliti na otvoreno, još je veći užitak okupiti svoje najdraže ljude i uživati u zajedničkim trenucima. S bazenom u dvorištu sigurno ćete biti popularna destinacija kako susjedskih klinaca tako i svih prijatelja koji pokušavaju pobjeći od vrućine gradskog asfalta pa zašto vaš bazen osim oaze osvježenja ne bi bio i pravi praznik za oči? Čak i ako ne slavite neku posebnu priliku, društvo dragih ljudi uvijek je razlog za veselje i vrijedi malo truda za vesela druženja na bazenu.

Baloni

Baloni su među najpopularnijim dekoracijama za zabave općenito jer postoji široki izbor boja i oblika, nisu toliko skupi i uvijek unesu veselje u naš dom. Napušite raznobojne balone i razbacajte ih po bazenu i oko njega i vaše slavlje može početi. S malo helija možete ih dobiti da lebde u zraku, a otežate li ih s nečim, možete ih smjestiti i iznad samog bazena, što će zaista ostaviti dojam.




Bazenčići, kolutovi i madraci na napuhavanje

Predmeti na napuhavanje uvijek su zabavnih i jarkih boja, a u posljednje vrijeme ih se može pronaći u zaista veselim oblicima poput sladoleda, flamingosa, krafni, pa čak i kriške pizze. Bazenčić na napuhavanje napunite ledom i iskoristite za držanje hladnih pića, a ostalim smiješnim likovima uredite sam bazen kako bi prštao bojama.






Stol s osvježenjem

Niti jedna zabava nije potpuna bez kojeg zalogaja i pića za osvježenje. Postavite stol u hlad i napunite ga hranom i pićima, ali i šarenim dekoracijama poput kišobrančića za sladolede ili koktele, ukrasnim ubrusima, motivima voća i palmi.






Svijeće i lampice

Kada padne mrak, zašto ne biste osvijetlili i svoj bazen? Za to vam trebaju umjetne lučice koje možete smjestiti u komad plutajućeg pjenastog tuljca i potom ih pustiti da otplutaju.



Plutajući dekor

Ukrasite bazen ca koje ste sami izradili. Tako primjerice od plastičnih stolnjaka možete izraditi šarene pompone, a od pjenastog materijala i cvijeća vesele plutajuće bukete.



Izvor: Shelterness

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:46