Za miran san

Family.hr web trgovina : novo mjesto za opremanje spavaće sobe

Family.hr web shop novo je mjesto na kojem možete pronaći modernu posteljinu izrađenu od prirodnih materijala, ali i više od toga. Osim proizvoda za opremanje doma, family.hr web trgovina nudi drugi asortiman tekstila za opremanje doma. Riječ je o lancu prodavaonica Family koji je prije više od deset godina otvorila tvrtka Intertekstil Stanić, jedna od najpoznatijih trgovina kad je riječ o tekstilu. Osim za kućanstva, tvrtka je zaslužna za opremanje brojnih turističkih kapaciteta u Hrvatskoj i inozemstvu.

Glavni fokus Family.hr web trgovine široki je asortiman vlastitih brandova i proizvoda koji su osmišljeni, dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj, kao što su mornarski Nautika i Mare nostrum, boho Hypnotic i vrlo popularni Hrvatski gradovi i mnogi drugi. Osim vlastitih brandova, family.hr web trgovina nudi druge kvalitetne brandove, poput Pierre Cardina.

Osim toga, Family.hr web trgovina u svojoj ponudi ima uslugu šivanja po mjeri koja je dostupna za većinu Family i Intertekstil Stanić brendova i proizvoda. Želja je bila web trgovinom omogućiti pristup Family proizvodima i kupcima izvan gradova u kojima ne postoje Family trgovine, a koji sada mogu na brz i udoban način pogledati ponudu i iz ugodne fotelje doma opremiti dom kvalitetnim tekstilom - doznajemo od vlasnika.

Također, uloga family.hr web trgovine je pomoći putem bloga kupcima svojim savjetima, idejama i inspiracijama kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo i, na kraju, ugodniji san. Dizajn web trgovine posebno je prilagođen prikazu na smartphoneima i tabletima, a sve posjetitelje očekuju brojne promocije i akcije te posebne nagrade i kuponi.

Kupci svoje narudžbe mogu platiti karticama i putem internet-bankarstva ili pak pouzećem nakon prispijeća pošiljke. Osigurana je dostava na području cijele Hrvatske, besplatna za sve narudžbe iznad 300 kn. Osim posteljina i posteljnog programa (plahte, deke, popluni i jastuci, prekrivači i štep deke), na family.hr platformi možete pronaći ostali kućni asortiman, od ručnika i kupaonskih ogrtača, preko stolnjaka do dekorativnih staza i jastučića.

Sve u ponudi proizvedeno je od najkvalitetnijih prirodnih materijala: pamuka, percale, ranforcea, satena, frotira, velura i dr. uz kontrolu dobavljača, porijekla sirovine i tehnologije obrade iste.

Osim kućnog, family.hr i tvrtka Intertekstil Stanić nude širok asortiman hotelskog i apartmanskog, odnosno turističkog tekstila, a najbolja referenca su zadovoljni kupci, točnije više od 150 hotela, od kojih čak 50 ulazi u visoku kategoriju, a tu su i brojni charteri i nebrojen broj apartmana i apartmanskog smještaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:19