Boje u interijeru

Vrući trendovi

Ako postoji jedna boja koja je hit, onda je to sigurno boja blijede breskve. Bacite pogled na interijere i kuće iz prošle godine i vidjet ćete da se detalji u boji breskve mogu vidjeti svuda, najčešće uz našu omiljenu monokromatsku paletu. Mekana, nježna i lijepa, to je boja kojom se jednostavno može raditi. Odlično se slaže s teksturama materijala poput mramora i metala. Sudeći prema njezinoj popularnosti prošle godine, vjerojatno ćemo je vidjeti još i ove.

Nježna tirkizna boja koju jako volimo zbog umirujuće i profinjene komponente koju unosi u interijer prema svim trendovima bit će pobjednik u 2015. godini. Elegancija te plavo-zelene boje koja zapravo izgleda kao blijedoplava, praškasto plava ili prigodno nazvana dašak svježeg zraka, boja je s kojom nećete pogriješiti ako je odaberete za svoj dom.

Mekane i smirujuće, ali s puno više dubine, također volimo ove tamne, prigušene nijanse. Te mračne boje izgledaju lijepo s crnim, bijelim i svim nijansama sive. U nastvaku pogledajte kako izgledaju u interijerima i inspirirajte se!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 03:46