DUBAI

Dijamantna kruna na vrhu novog i najvećeg stambenog nebodera na svijetu

 Burj Binghatti Jacob & Co Residences | Binghatti
Predviđen da postane najviši stambeni toranj na svijetu, Burj Binghatti Jacob & Co Residences odaje počast složenoj konstrukciji sata

Novi neboder je na putu da transformira horizont Dubaija sa svojom krunom ukrašenom dijamantnim tornjevima koji prodiru u oblake. Spajajući svoje bogato nasljeđe i ikonične arhitektonske kodove, nagrađivani developer UAE Binghatti udružuje se s markom luksuznog nakita i satova Jacob & Co kako bi predstavio najnoviju stambenu građevinu u Emiratu – prenosi Designboom.

image
Burj Binghatti Jacob & Co Residences | Binghatti

Predviđen da postane najviši stambeni toranj na svijetu, Burj Binghatti Jacob & Co Residences odaje počast složenoj konstrukciji sata svog tvorca i estetici visokog nakita. Uzdižući se visoko iznad gradskog krajolika, ultraluksuzni hipertoranj oblikuje vitku siluetu na čijem je vrhu elegantna kruna, oponašajući renomirane fino izrezbarene dragulje Jacob & Co na nebu.

image
Burj Binghatti Jacob & Co Residences | Binghatti

S preko 100 katova Burj Binghatti uskoro će nadmašiti njujorški Central Park Tower, trenutno najviši stambeni toranj na svijetu, koji stoji na ponosnih 472 metra. Hipertoranj će se razviti kao elegantan spoj prepoznatljivih dizajnerskih jezika Jacoba & Co i Binghattija.

image
Burj Binghatti Jacob & Co Residences | Binghatti

Neboder će otvoriti novu eru bez premca u luksuznom životu, nudeći ekskluzivna stambena iskustva u gradskoj četvrti Business Bay. Na samom vrhu, najraskošniji penthausi uživat će u beskrajnim panoramskim pogledima na užurbani grad. Svaki će biti nazvan po vodećim satovima Jacob & Co, s detaljima interijera koje je zajednički dizajnirao sam globalni brend u svom prepoznatljivom stilu.

image
Burj Binghatti Jacob & Co Residences | Binghatti

Burj Binghatti također će biti dom nekoliko luksuznih sadržaja uključujući infinity bazen s pogledom na središte Dubaija te luksuzni spa centar. Posvećeni tim koji nudi usluge kao što su vrtić, tjelohranitelji, šoferi i privatni kuhari, također će biti dostupan stanovnicima za životno iskustvo kao nijedno drugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:59