SAZNAJTE SVE U SAMO NEKOLIKO MINUTA

DNK test za vašeg ljubimca koji možete naručiti na Amazonu, i to već danas!

Ovaj jednostavan DNK test vašeg četveronožnog ljubimca može vam dati sav potreban uvid u određenu pasminu te njegove zdravstvene probleme, ali mu i pronaći braću ili sestre. Pogledajte kako!

Ovo bi vas možda moglo iznenaditi, ali DNK testiranje vašeg psa zapravo je i više nego popularna stvar, a na Amazonu ga sada možete 'dobiti' za samo 135 dolara (oko 880 kuna).

I ne samo to, možete ga kupiti već danas! Iako se može činiti kao 'bacanje' novca, ova vrsta testiranje vašeg kućnog ljubimca ima samo prednosti te bi vam, u budućnosti, mogla uštedjeti novac. Pitate se kako? Evo odgovora...

DNK testovi ljubimaca, u ovom slučaju pasa, rade na isti način kao i ljudski DNK testovi. Sve što trebate učiniti je uzeti štapić, staviti vrh štapića u usta vašeg šteneta te štapić zatim poslati u laboratorij na testiranje. Na rezultatima vašeg kućnog ljubimca će se tako pokazati postotci različitih pasmina, njegov zdravstveni status, potencijalni zdravstveni problemi s kojima bi se u budućnosti mogao susretati i druge važne informacije.

Ovo testiranje dobro će vam doći ako ste nedavno usvojiti kućnog ljubimca i niste dovoljno upoznati s pasminom. Praćenje zdravstvenog stanja vašeg psa i njegovih potencijalnih zdravstvenih problema može vam uštedjeti mnogo novca i posjeta veterinaru. Osim toga, možete ga iskoristiti i za planiranje odgovarajuće prehrane te tako izbjeći eventualne alergije ili intoleranciju na određene namirnice.

Više o ovom jednostavnom i brzom DNK testu saznajte na stranicama Amazona.

Foto: Pixabay

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 11:23