UZBUDLJIV POKLON

Igra koju ćete htjeti igrati sa svojom boljom polovicom. Definitivno. Osmislila ju je hrvatska kreativka, a evo o čemu se radi...

 slovapisupricu.com

Srcopol je prva društvena igra kreirana posebno za parove, a potiče bliskost i komunikaciju između partnera te donosi puno smijeha i nezaboravnih trenutaka, govori nam Antonija Drozdek Rujer iz domaćeg brenda "Slova pišu priču", inače javnosti poznata po drugačijim, uzbudljivim personaliziranim i posebnim poklonima.

Kako se igra ova igra? Prolazeći kroz niz zabavnih polja igrači odgovaraju na škakljiva pitanja, izvode izazove, piju piće ili izvlače kartice istina ili izazov. Tu su i 4 polja sa QR kodom iza kojeg se kriju dodatni izazovi.

image
slovapisupricu.com

Bilo da ste tek na početku veze ili ne Srcopol će vam omogućiti sate i sate zabave. Srcopol je praktično izdanje pakirano u maloj kutiji tako da ga možete ponijeti uvijek sa sobom, bio to kraći ili duži put. Dimenzije kutije su 15cm x 15cm x 3cm. Dimenzije raširene ploče su 28cm x 28cm.

-Srcopol će biti originalan poklon za Valetinovo, godišnjicu ili rođendan. Ali nikako nije ni loš poklon boljoj polovici za Božić - sa smješkom kaže Antonija Drozdek Rujer.

Zato, ako želiš unjeti više zabave u svoju ljubavnu vezu i pokloniti nešto ne klasično, a opet nešto u čemu ćete oboje uživati, ovo je možda idealan poklon. Cijena Srcopola iznosi 22 eura. Više možete saznati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 07:20