IMA SVE

Jeste li znali da preko popularne internet trgovine možete kupiti kuću za 2625 eura?

 ebay

Kako stambena kriza ne jenjava sve više ljudi se okreće kompaktnim i mobilnim, stambenim aranžmanima kako bi smanjili troškove. Jedna takva kuća, opisana kao "malena kuća", vrtna soba ili ured dostupna je za samo 2 625 eura na E-Bayju, piše The Sun.

Najbolje od svega, kuća je na kotačima i ima spojnicu za vuču, što znači da ju novi vlasnik može voziti gdje god želi.

image
ebay

Unatoč veličini stalo je sve. Ima mali dnevni boravak, krevet, kuhinjski pult, pa čak i kupaonicu. Tu je plinska ploča za kuhanje s dva plamenika i sudoper te nekoliko ormarića.

Svi prozori su dvostruko ostakljeni, dok su dva krovna prozora trostruko ostakljena, iznad kreveta kako bi vlasnici mogli gledati u noćno nebo.

U oglasu stoji: "Na prodaju je ova prekrasna malena kuća savršena za kampiranje, u vrtu kao dodatna soba za vlasnike, ili za Airbnb. Maleni dom izgrađen je na troosovinskoj prikolici Ifor Williams. Ifor Williams vjerojatno je najbolji proizvođač prikolica u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sve su kočnice servisirane s novim pločicama."

image
ebay

Prodavač je dodao da trenutno nema instaliran WC jer razmatraju hoće li koristiti kompostni WC ili glavnu odvodnju, ali sve ostale pogodnosti su uključene.

Također je u potpunosti ožičen i s vanjske strane postoji mjesto za spajanje na električnu mrežu.

Druge slične kuće na rasprodaji su već za 8075 eura, a čak i one skupe od oko 70 000 eura još uvijek su skoro upola jeftinije od onoga što biste platili za manji stan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:53