OBJEKT ŽUDNJE

KOLEKCIJA BRENDA FAIRYTULLE Kostimi koje će klinci nositi i nakon maškara

Jednostavno i lijepo, a ne kičasto i plastično...Tako odjeću za naše najmlađe vidi i dizajnira Sunčana Jozić Lučić.

Sve se razvilo iz potrebe za sanjarenjem, stvaranjem i kao podsjetnik svega onoga što smo željeli kao djeca, a možda još nismo ostvarili, kaže nam Sunčana Jozić Lučić, kreativna direktorica brenda Fairytulle koji je nedavno predstavio svoj najnoviji adut - bajkovite kostime za najmlađe.
Sunčana je diplomirana modna dizajnerica koja je nakon dugo godina poslovanja na televiziji te privatnog poduzetništva odlučila iskoračiti u novu avanturu.

TRAJNA VRIJEDNOST

- Tvrtka Gugabaga, kojoj pripada i brend Fairytulle, krenula je kao distributer za Hrvatsku francuskog brenda Baghera koji izrađuje metalne retro autiće na pedale. S godinama smo postali distributer za još nekoliko brendova, no moja kreativna strana bila je jača i stalno me gurala da krenem stvarati.

Fairytulle je inicijalno zamišljen kao brend koji izrađuje suknjice od tila za djecu, ali i odrasle, i na taj način ispunjava mnoge želje onim zaboravljenim djevojčicama u nama. Iz iste te želje rodila se i ideja o kostimima koji neće biti kičasti i plastični, nego atraktivni i praktični i koji će svako dijete htjeti ostaviti u svom ormaru tijekom cijele godine, a ne samo za fašnik - priča Sunčana Jozić Lučić i dodaje kako u današnje vrijeme brzog življenja, brze mode i brze hrane njezin brend želi ponuditi nešto trajno i lijepo.

MEKANI FILC

Kostimi se izrađuju od mekog filca koji je jako zahvalan i kojim se može postići željena forma, a njegov mat izgled totalna je suprotnost blještavim i sjajnim kostimima koji se nude u Hrvatskoj.
- Želja nam je napraviti kostime koje će djeca rado nositi u svim prilikama i koji će ih odvesti u neke druge svjetove. Svi kostimi dolaze u univerzalnoj veličini kako bi ih mogli nositi i maleni od godinu dana pa sve do osam godina. U ponudi imamo kostime zeca, miša, jednoroga, princeze, Crvenkapice - nabraja dizajnerica Sunčana Jozić Lučić.



Sve proizvode ovog brenda možete kupiti online na www.fairytulle.com i Facebooku, a kostime i dječje suknjice možete potražiti i u trgovini Male stvari u Remetinečkoj 5a u Zagrebu.

Foto: Gugabaga

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 02:57