Radionice izrade dekoracija

Kreativne srijede za odrasle u Laboratoriju zabave

Već jedno dulje vrijeme tražite način kako izbaciti iz sebe sav stres koji ste nakupili tijekom radnog dana? Zašto ga ne biste jednom tjedno pretvorili u nešto zabavno i kreativno!

Ako ste i više nego spremni za stvaranje, no fali vam samo malo poticaja, Kreativne srijede za odrasle u Laboratoriju zabave u Trnjanskoj cesti 3 su kao stvorene za vas!

Prema riječima Laboratorija Zabave, tema svih radionica je suvremeni, tradicionalni i posve autentični hand-made design što znači da ćete svake srijede imati priliku izraditi jedinstvene ukrase za svoj dom, šarmantne dekoracije i posebno dirljive poklone za drage osobe te pritom upoznati druge kreativce i opustiti se! Od kraja listopada pa sve do kraja prosinca svaki tjedan možete sudjelovati u dvosatnoj radionici koja počinje u 18, a završava u 20 sati. Cijena svake radionice je 80 kuna, a u to su uključeni svi materijali kojima ćete raditi, kava, čaj i slična osvježenja. Rado biste prisustvovali, ali ne znate što s klincima? Povedite ih sa sobom da se druže dok vi stvarate i u miru uživajte u novom hobiju.

U nastavku pogledajte popis radionica koje slijede, a na sve se možete prijaviti na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Više informacija o svakoj radionici potražite na službenim stranicama Kreativnog Laboratorija, a mi vam želimo dobru zabavu!

25.10. Jastuci s otiskom šarma


1.11. Svijećnjaci za svaku atmosferu

8.11. Zidne dekoracije za obaranje s nogu

15.11. Buketi dobrih vibri

22.11. Adventski vijenac za cool dobrodošlicu


29.11. Kalendar za kreativnu 2018.


6.12. Efektni ukrasi za bor

13.12. Originalne ambalaže za poklone


20.12. Himmeli za vječni wow


Izvor: Kreativni Laboratorij

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 23:17