skandinavski dizajn u hrvatskoj

Kreativni brend Mappica

Predivni skandinavski interijeri oduševljavaju nas svojim uređenjem koji bez pomno odabiranih komada namještaja, bogatih tkanina i dekoracija jednostavne estetike ne bi bili tako elegantni ni atraktivni. Detalj koji se može pronaći u brojnim fantastičnim skandinavskim domovima grafički su prikazi svjetskih gradova koji krase njihove zidove i police te privlače pozornost. No, jeste li znali da kartu svog najdražeg grada možete nabaviti i kod nas? Nedavno smo otkrili novi brend Mappica iza kojeg stoji Ivana, kreativna studentica geodezije koja je odlučila hobi pretvoriti u savršene poklone za ljubitelje putovanja, skandinavskog uređenja i dizajna.





Upravo je tako i počela priča s Mappicom i njenom kreatoricom Ivanom koja je svojoj sestri željela pokloniti kartu po uzoru na prepoznatljive prikaze New Yorka i Pariza, no hrvatskih gradova jednostavno nije bilo u ponudi. U želji da razveseli sestru, Ivana je odlučila primijeniti svoje iskustvo u kreiranju karata koje je stekla na fakultetu i stvoriti ih sama. Rezultat njenog eksperimentiranja minimalističke su karte gradova objedinjene pod imenom Mappica čiji efektan izgled ima sve više poklonika.





Trenutno se mogu naručiti dvije veličine Mappica, 21x29 cm i 30x40 cm, a uz svaku dolazi i okvir koji može biti u bijeloj, plavoj i crnoj boji. Svaka je karta jedinstvena jer ih Ivana kreira po želji naručitelja, s koordinatama i simbolom srca postavljenim na točno određenoj adresi koja nešto predstavlja naručitelju, bilo da je riječ o mjestu prvog poljupca, doma iz djetinjstva ili nečeg trećeg. Krupniji ili sitniji plan, lijepi citat, stihovi pjesme i slični detalji čine svaku kartu posebnom, a oduševljenje sretnih kupaca još i veće kada Mappica stigne na pravu adresu. Pozitivne reakcije od poznatih i nepoznatih ljudi samo su poticaj da se ovaj kreativni brend razvija i dalje! Svoju Mappicu možete naručiti preko Instagram profila i na Facebooku, a mi želimo Ivani puno sreće u daljnjem radu.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:48