Video šetnja

Kuću od milijun eura Beograđanin je naslijedio od djeda. Nalazi se na Tenerifima, izgleda čudesno, a iznajmljuje je za ovu cifru

 TikTok/Screenshot/privatedeki Dejan Mladenovic

Od djeda je naslijedio kuću, ni manje ni više, nego na Tenerifima, kaže Dejan Mladenović iz Beograda na Tiktoku, koji na svom profilu objavljuje detalje svojih avantura, veliki je ljubitelj putovanja, a egzotična destinacija zauzet će posebno mjesto u njegovom životu. Pokazao je kako vila izgleda i kako je prava hedonistička nekretnina u kojoj bi se svatko mogao zamisliti da odmara i uživa.

Djed je kupio kuću na samom jugu, iznad Alcale, blizu aerodroma, tamo je najtoplije. Terasa mi je najdraži dio, a da vam sada pokažem kuhinju - izgovara Dejan nakon što je otvorio vrata hacijende.

Na samom početku videa kaže kako kuća vrijedi milijun eura. Potom je otkrio kako izgleda kuhinja, a potom i bazen s kojeg se pruža prekrasan pogled na Atlantski ocean, a ispod kojeg su plantaže banana. Ovdje, ističe nadalje Dejan, nema susjeda pa je prostor oko bazena idealan za lude i nezaboravne zabave, prenosi zena.blic.rs.

Dejan dodaje da je odlučio iznajmiti vilu na Tenerifima, mnogima omiljenoj destinaciji za odmor, za 3300 eura za 10 dana, za 10 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 22:37