Ananas groznica

Ljetni trend koji još neko vrijeme ostaje

 

U 18. stoljeću ananas je bila rijetka, skupa poslastica, statusni simbol bogatstva i često središnji dio blagdana. Prikazivanje ili posluživanje ananasa značilo je da su gosti bili počašćeni. Taj simbolizam se nastavlja i danas, a ananas se često može naći urezan iznad ulaznih vrata i stubišta pa čak i u drveni namještaj.

Uz novu kolekciju zidnih tapeta Ananas groznica poznatog američkog brenda Pixers, ovo lijepo voće budi uspomene na zlatno doba dizajna, kada su živopisne boje bile neophodne u svakom domu, a ekscentrični motivi naglašavali svaki stilski dnevni boravak.

S novom nas zbirkom Pixers potiče na upuštanje u razigran dekor s ananasom te podsjeća na klimu 1960-ih, kada su takvi voćni, veseli i raskošni uzorci bili vrlo moderni.

Izvrsne kombinacije boja i dostupni uzorci, kao i pozitivne asocijacije koje stvaraju, ove vesele tapete nas podsjećaju na tople dane ljeta i zrake sunca tropskih krajolika. Štoviše, one su dobro uklopaju u moderne interijere, gdje mogu odmah dodati osobnost.

Cijena? Od 214,00 kn.

Više informacija potražite na pixers.us

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 21:27