SAD JE VRIJEME

Ljeto u znaku ljubavi: Znamo super mjesta idealna za bijeg u dvoje

 Falkensteiner Hotels & Residences
Joga pod zvijezdama, gastro biciklistička tura, veslanje na SUP-u, vožnja kajaka i savršena usluga za profinjene užitke

Sfinga koja ispunjava (ljubavne) želje, zalazak sunca koji obara s nogu, impresivna srednjovjekovna gradska jezgra, morske orgulje, prirodne ljepote i neponovljiv dalmatinski šarm – Zadar je definitivno hot spot za romantična iskustva!

Ako tražite nešto baš posebno, otmjeno i intimno, imamo savršen prijedlog. Falkensteiner Hotel Adriana smješten je usred raskošnog vrta s pogledom na more, okružen opojnim mirisima Mediterana, a parovima nudi mir i vrhunsku uslugu. Ovaj butik beach hotel nalazi se u zadarskom Boriku uz lijepu plažu s Plavom zastavicom.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Parovi ovdje najradije uživaju na romantičnoj terasi, udobno smještani uz bazen ili u ekskluzivnom a‘ la carte restoranu Magnolia. Kulinarski tim priprema pravu malu proslavu za nepce uz mediteranske specijalitete, svježe ulovljenu ribu i morske plodove. Za romantične večeri u dvoje tu je i Adriana bar s probranim vrhunskim vinima.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

A osim profinjenog ambijenta i gastronomske čarolije, možete se prepustiti i spa užitcima. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog peelinga ili pakunga tijela s morskim algama. Aquapura Spa centar u obližnjem hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom "Lemon", vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studijom s kardio uređajima, Private Spa kutkom za dvoje i Vital barom.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Za aktivno ljeto u paru

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i fantastičnim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat na lijepom otoku Krku mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju i cijeli dan guštati uz bazen ili se upustiti na aktivne i gastro avanture.

Čak 60 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku, a za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Tu je i hotelska usluga ‘sport concierge‘ u sklopu koje možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti kao što su supovi, oprema za ronjenje, bicikli… i upustiti se u pravu malu pustolovinu.

Gurmane pak očekuju kulinarske majstorije iz restorana Curicta, a Park Punat bar s vanjskim self service barom za pićem u blizini bazena nude sve što vam je potrebno za idealan predah od brojnih aktivnosti.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Avantura bez premca

Istražite lokalne ljepote zlatnog otoka Krka uz degustacije poznatih lokalnih delicija na biciklističkoj turi uz obalu i kroz stari grad Punat. Bajkovit ugođaj zaljeva i otoka Košljun doživite veslanjem ili daskanjem supom u dvoje. Prepustite se čaroliji pejzaža i plaža, zaronite uz profesionalne vodiče, tragajte za ježincima i zaljubite se u čudesan svijet podmorje Punta!

-15% SUNSHINE SPECIAL

Rezervirajte svoje romantično Falkensteiner ljetovanje i uštedite do -15% popusta.

Sanjati ljeto u dvoje je prekrasno. Još je bolje rezervirati romantičan odmor iz snova! Radujte se sunčanim satima pokraj mora, romantičnim panoramama zalaska sunca i uzbudljivim izletima u grad i okolne prirodne ljepote. Krenite na vaš odmor sada!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 05:28