Za pse i mačke

LURVIG, nova linija za kućne ljubimce iz Ikee

 

Ikea je odavno poznata kao mjesto gdje možete kupiti gotovo sve, od preše za češnjak i bicikla do staklenog zvona za biljke i savršeno udobne sofe. O da, i mesnih okruglica. Jedino što u svojoj ponudi nema već neko vrijeme su stvari za kućne ljubimce. No, švedski je gigant srećom odlučio poraditi i na tom polju s novom kolekcijom sjajnih proizvoda za pse i mačke.

Nova linija pod nazivom LURVIG uključuje zdjele, krevete, igračke i još mnogo toga u već poznatom stilu branda i po pristupačnim cijenama. Ovo nije prvi put da Ikea lansira liniju za kućne ljubimce. 2014. godine izbacili su na tržište BÄSTIS, svoju prvu kolekciju "Living with Pets". No, linija je vrlo tiho nestala s polica. Za novu LURVIG kolekcije u Ikei su ponovno procjenili staru liniju u korist "novih rješenja i ideja" s dizajnerima marki i veterinarima kako bi stvorili privlačne proizvode.

U nastavku zavirite u novu kolekciju koja će u Americi biti lansirana ovog tjedna, a mi se nadamo da će ubrzo doći i u Hrvatsku.

LURVIG mala zdjelica za hranu, 30 kn

Poseban dizajn ove zelene posude onemogućuje psima da pojedu hranu u jednom zalogaju.

LURVIG krevet, 310 kn

Ovo je jednostavno preslatko. Krevet za kućne ljubimce koji izgleda kao smanjena verzija popularne sofe KLIPPAN. Proizvod na police dolazi krajem jeseni, tako da je cijena za sada nepoznata.

LURVIG okvir za krevetić, 173 kn

Okvir za krevet koji nudi puno mogućnosti, a veličinom odgovara većini jastuka iz linije. Možete ga okrenuti kako bi vaš ljubimac imao bolji pogled na sobu, ili ga postaviti na pravu stranu kako biste stvorili udoban kutak između zidova. Uz proizvod dolaze i detaljna uputstva kako ga sve koristiti.

LURVIG kuća za mačke, 37 kn

Dobra vijest za sve koji rade od doma. Kockasti oblik ove kuće ulazi u Ikeine KALLAX police pa sada vaša mačka može biti blizu, a da vam pritom ne hoda po tipkovnici (iako vam ne možemo jamčiti da se to neće dogoditi).

LURVIG kuća za mačka s nogama, 310 kn

Također je multifunkcionalna.

LURVIG pokrivač, 125 kn

Budimo iskreni, većina proizvoda za zaštitu sofa od dlaka kućnih ljubimaca ne izgleda dobro, zar ne? Ne razumijemo, zašto su uvijek u tim čudnim bojama? Ovaj prekrivač s velikim polka dot uzorkom izgleda elegantno i izrađen je od 100 posto poliestera radi lakšeg čišćenja.

LURVIG tepih za brušenje noktića, 37 kn

Vlasnici mačaka primijetit će da je linija jednako usmjerena na mačke kao na pse, što je rijetko kada su u pitanju slatki kućni ljubimci. Ovaj tepih možete omotati oko bilo čega i kreirati prostor za grebanje.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 17:17