Početak novog koncepta

Maloprodajni lanac Family otvorio nove trgovine

Family, maloprodajni lanac tekstilne kuće Intertekstil Stanić, otvorio je nove trgovine u City Center One Split i City Center One East Zagreb, a uskoro otvara i renoviranu trgovinu u zagrebačkoj Ilici, te se očekuju otvaranja u novim trgovačkim centrima u Trogiru i Imotskom

Ova otvorenja predstavljaju novu stranicu za sam Family brand i početak novog koncepta u uređenju interijera trgovina i načina prezentacije proizvoda. Prostori su zamišljeni da rade u korist posjetitelja i njihove interakcije sa proizvodima. Taktilno i vizualno, prostrano, uživajući u kupovini!

Asortiman Family branda (kao i matične kuće, Intertekstil Stanića) kućni je tekstil u posteljnom, kupaonskom, kuhinjskom i dekorativnom programu, sa snažnim naglaskom na prirodne materijale (100% pamuk), hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju.

Misao vodilja Family branda je sveobuhvatni in-house proces – što više proizvoda samostalno osmisliti, dizajnirati, proizvesti, testirati te osigurati hrvatsku kvalitetu najviše razine u cijeloj paleti proizvoda i po tome su jedinstveni na hrvatskom tržištu.

Osim vlastitih brandova i kolekcija, Family nudi i kvalitetne svjetske brandove, od kojih ističemo Pierre Cardin.

Posebnost Family trgovina i cjelokupnog poslovanja je usluga šivanja - dostupna za većinu proizvoda, kojom kupcu možemo ponuditi ono 'extra-mile' iskustvo, i udovoljiti svakoj njegovoj želji.

Prateći trendove i zahtjeve kupaca, Family je od ove godine pokrenuo i internet trgovinu na adresi family.hr, koja je iznenađujućom brzinom prepoznata od strane naših kupca. Naročito smo radosni zbog svih onih potencijalnih kupaca koji u svom gradu ili mjestu nemaju naše trgovine, jer je njihov odaziv upravo ono što nam potvrđuje da ispravno osluškujemo bilo naših kupaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:05