životni zaokret

Mimi se razvela, prodala kuću i odlučila živjeti na kruzeru. Ima 59 godina, uživa u svakom danu, ništa joj ne nedostaje, a godišnje će uštedjeti oko 20.000 funti

 /SHUTTERSTOCK

Mimi Bland ima 59 godina, a prije 20 godina razvela se i više se nije udavala. Život je posvetila uživanju, a posljednje tri godine odlučila se na neobične životne poteze. Ona je jedna od mnogih putnika koji su rezervirali kabinu za MV Narrative, luksuzni brod za krstarenje koji putuje svijetom, zaustavljajući se u brojnim lukama diljem svijeta.

Mimi radi na ovom kruzeru kao duhovni mentor, pa je bilo sasvim logično da proda svoju kuću od 500.000 funti i potpuno promijeni život kupnjom kabine na kruzeru na kojem će raditi, piše Daily Mail.

- Želim vidjeti svijet i upoznati puno ambicioznih ljudi koji traže novi život pun uzbuđenja i zabave. Ove godine punim 60 godina i vrijeme je za resetiranje. Volim svoj život i volim pomagati ljudima da se oslobode stresa i postignu bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ali shvatila sam da to moram učiniti i za sebe i krenuti na uzbudljivo novo putovanje avanture i otkrića - izjavila je Mimi koja na brodu ima dostupnu hranu, a kako i radi tamo, tvrdi da je sasvim moguće da godišnje uštedi oko 20.000 funti.

- Svi živimo mnogo fleksibilnije živote i shvatila sam da ne želim biti zaglavljena na istom mjestu do kraja života. Puno je zabavnije otići na more - smije se Mimi.

Na brodu će ima mjesta za 1000 stanovnika koji žive u 547 potpuno opremljenih rezidencija. MV Narrative ima tri bazena i sunčališta, kao i 20 barova i restorana. Stanovnici mogu uživati ​​u knjižnici od 10.000 knjiga, kinu i umjetničkom studiju. Ljubitelji sporta mogu uživati ​​u vanjskoj stazi za trčanje, najsuvremenijim simulatorima golfa i marini s osobnim plovilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 14:57