OSVAJA REGIJU

Minimalistička i elegantna kolekcija za chic kućne ljubimce

 Milan Stanić Design
Osnivač popularnog brenda, keramičar i arhitekt Milan Stanić najavljuje daljnje širenje na strano tržište

Arhitekt i keramičar Milan Stanić, inače vlasnik brenda Milan Stanić Design, izbacio je novu, genijalnu kolekciju za kućne ljubimce, naziva Milan Stanić Pet program.

- Sve je nastalo sasvim spontano. Zaljubljenik sam u prirodu i cijeli život brinem o životinjama. Trenutak kada sam spustio jednu od zdjelica svom psu i usuo hranu u nju bio je trenutak kada sam shvatio da trebamo napraviti različite pseće zdjelice. I tako je sve počelo - kaže Milan Stanić i dodaje kako je neki cilj da sve novo što se radi mora biti unutar identiteta brenda. A to znači - težnja minimalizmu i monokromatskim bojama te betonu, kao osnovnom materijalu. No, to uključuje i bijeg od sirovog minimalizma koji guši udobnost i korištenje samog proizvoda.

image
Milan Stanić Design
image
Milan Stanić Design

Konkretno, u ovoj kolekciji za kućne ljubimce dostupni su zdjelice za hrtove, buldoge, manje pse, velike pse, mačke...

- Poanta je da mi uživamo u estetici, a oni u hrani koju jedu, ili vodi koju iz njih piju. Želja nam da je da se sve odvija prirodno - objašnjava Milan Stanić i dodaje da kako on kao estet uvijek bira komade koji se uklapaju u njegov interijer, a da pas uživa samo u ljubavi koju mu pruža.

- Smatram da ne bismo trebali od životinja praviti nešto što nisu, niti bismo trebali gušiti svoju potrebu za uklapanjem detalja u naš životni prostor. Sve je, naime, u ravnoteži - ističe Milan Stanić.

image
Milan Stanić Design
image
Milan Stanić Design

Pitamo ga i koja je filozofija koja se krije iza dizajna te kolekcije i njegova brenda općenito.

- Pored mota da "sve što želiš može početi postojati", važno je dodati i da sve što postoji, u nekom trenutku si i želio. Bez samospoznaje nema ni razvoja, a samim time, ne možemo biti ni dobri i odgovorni vlasnici naših krznenih prijatelja - odgovara.

image

Arhitekt i keramičar Milan Stanić

Milan Stanić Design

Inače, brend Milan Stanić Design osvojio je cijelu regiju svojom estetikom, ali i kvalitetom. Brend je, kaže njegov osnivač, nastao kao ideja da se napravi proizvod koji će svojom teksturom odgovarati potrebama modernog arhitektonskog uređenja doma s jedne strane, i unikatnog, kolorističnog dizajna s druge strane. U sklopu brenda nude se posude i vaze, a svaki proizvod dolazi u originalnom pakiranju, koje vizualno zaokružuje cijelu tu priču.

image
Milan Stanić Design
image
Milan Stanić Design

Njegove proizvode imaju ljudi iz Srbije, preko cijele regije, pa sve do Švedske i Kuvajta, a cilj mu je, kaže, nastaviti širiti se na stranom tržištu. Milan Stanić Design proizvode potražite na Instagramu: milanstanicofficial.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 06:31