Tenisice budućnosti

Najimpresivnije tenisice ikad napravljene

Ki ecobe jedan je od onih proizvoda koji se pojavi jednom u puno godina, a koji svi s nestrpljenjem želimo. Ova obuća osim što je stilski izvrsno dizajnirana, funkcionalna je, čvrsta i udobna, a što je najbolje tvorci ove obuće su uspjeli proizvesti tenisicu o kojoj još nitko u industriji cipela nije niti sanjao. Naime, tvrtka za izradu cipela ne koristi niti jednu kapljicu ljepila.

via GIPHY

Ki ecobe dolazi kao obuća u tri različita modela. Može biti tenisica, sandala ili papuča. Poput lijepog i udobnog para cipela izrađuje se od pjene i tkanine, a dizajnirana je tako da ju uvijek može oprati. U nju možete dodati hrapav potplat, remen i vezice te umetnuti unutarnju papuču.


Noge su uvijek zaštićene, a potplat štiti tenisice od oštećenja.

Potplat dolazi s prilično jedinstvenim gaznim slojem koji djeluje kao Lego kocka, dok se remen udobno uklapa u nju dajući vam super dizajniranu obuću. Svaka komponenta dolazi u širokom rasponu boja i uzoraka i omogućuje da izradite do 10.000 različitih stilova ... Možete prilagoditi boju i uzorak za svaku komponentu, što znači da možete dizajnirati tenisicu prema vlastitom ukusu.


Izrada svake Ki ecobe tenisice ne traje više od 5 minuta, za razliku od ostalih cipela/ tenisica koje zahtijevaju ručni rad i prosječnu izradu do 30 minuta. Budući da se dijelovi izrađuju zasebno, oni se mogu zamijeniti kada se istroše, a kako se niti jedna kapljica ljepila ne koristi u proizvodnom procesu, radni je prostor puno sigurniji za radnike uključene u proces proizvodnje jer nema štetnih kemikalija.




Nije iznenađujuće da je Ki ecobe već primio gotovo sve prestižne nagrade za dizajn - Red Dot Design nagradu, iF Design nagradu, Green Good Design nagradu i finalisti su IDEA nagrade. Podržite ih i postanite dio povijesti, a mi se nadamo da će velike tvrtke slijediti ovaj model proizvodnje. Cijena? 69 $

Dizajn: G.D Kim





Izvor: yankodesign

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 02:21