DIZAJN-PROMOCIJA

Ne propustite razgledati namještaj domaćeg brenda Metoda u Zagrebu!

 PRESS
U sklopu projekta Centar za razvoj inovativnih drvnih proizvoda - Cekom Spin, obilježava se otvaranje i izložbeno-prodajnog salona Bjelin

Ovih se dana završava četverogodišnji EU projekt Cekom Spin, čiji je kao jedan od rezultata i Metoda - novi hrvatski dizajn brend namještaja od masivnog drveta. Tim povodom se 20. prosinca ove godine u Zagrebu održava konferencija na kojoj će se prezentirati iskustva i rezultati razvojnih aktivnosti tog projekta. Konferencija se održava u salonu Bjelin grupacije u Radničkoj cesti 177, s početkom u 15 sati.

image

Proizvodi Metode mogu se vidjeti u Zagrebu od sklopu showrooma Bjelin grupacije u Radničkoj cesti 177

PRESS

Pored konferencije, u zagrebačkom salonu Bjelin grupacije moći će se razgledati i desetak kolekcija namještaja od Metode, nastalih kroz proces razvoja inovacija, a u suradnji s renomiranim hrvatskim dizajnerima: Neisako, Simon Morasi Piperčić, Numen/ForUse, Grupa, Regular Company, Mladen Orešić i ThinkObjects.

image
PRESS

Projekt Cekom Spin (Centar kompetencija za razvoj inovativnih drvnih proizvoda) sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Na samoj će konferenciji uz dizajnere predavanja održati Robert Žulj (Predsjednik uprave, Spin Valis), Zdravko Jelčić (predsjednik uprave Spin Valis do 2020.g.), Stipo Jelušić (voditelj projekta), Marko Šilinger (EU Practice Lead, Dyvolve) i Marija Jelčić-Markanović (brend menadžerica Metode).

image
PRESS

Ovom prigodom će se obilježiti i otvaranje stalnog izložbeno-prodajnog salona Bjelin, u kojem će, uz Metodu, biti predstavljeni i ostali najkvalitetniji proizvodi grupacije.

Projekt vrijedan 15,7 milijuna eura sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 17:04