MAŠTI NA VOLJU

Nova Lego kolekcija uz pomoć koje možete stvoriti vlastito apstraktno remek djelo

 Lego
Set 31210 Modern Art ima 805 dijelova s kojima se možete igrati, što je prilično malo s obzirom na tisuće dijelova koje imaju neki setovi

Lego kockice oduvijek fasciniraju skoro sve uzraste, ali to ne znači da ih uvijek svi razumiju. Ako ste netko tko ima problema sa praćenjem uputa, sastavljanje ponekad kompliciranih skupova struktura može biti teško. Vjerujemo da biste onda radije jednostavno radili svoje stvari, pokušavajući stvoriti vlastita remek-djela koja se ponekad pretvaraju u neku vrstu apstraktne umjetnosti. Očito ovaj broj ljudi nije malen jer Lego izdaje novu kolekciju baš za tu populaciju.

image
Lego
image
Lego

Set 31210 Modern Art ima 805 dijelova s kojima se možete igrati, što je prilično malo s obzirom na tisuće dijelova koje imaju neki setovi poput seta Harry Potter i Gospodar prstenova. Ali ono što ovaj set čini drugačijim i još zanimljivijim za neke ljude je to što možete stvoriti vlastitu apstraktnu umjetnost bez praćenja ikakvih uputa. Ipak, dolazi s nekim oblikom uputa za četiri odvojene skulpture koje možete izraditi, ali također možete slijediti vlastiti ritam.

image
Lego
image
Lego

Svaki set dolazi s nekoliko oblika poput pravokutnika, trokuta i krugova. Dobivate i razne boje poput crvene, žute, zelene, ružičaste, crne i bijele. Iako možete odabrati slijediti 4 opcije koje možete izraditi s pratećim uzorcima, budući da je ovo ipak moderna umjetnost, možete jednostavno raditi po svom i stvarati remek-djela prema svom raspoloženju i mašti. To uvijek možete učiniti s nasumičnim lego komadima, ali ovo je prvi put da je set ciljao napravljen za apstraktne komade. Ako ste zadovoljni Lego umjetnošću koju ste izradili, možete je prikazati i na vješalici koja dolazi uz set.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 14:48