Čaroban svijet za najmlađe

OBJEKT ŽUDNJE Kutija na kotačima iz brenda Pinky Kiky

Poklonite svom djetetu pravu bajku

Jeste li ikada htjeli svome djetetu pokloniti pravu bajku? Poput onih u koje vjeruje, koje ga oduševljavaju i koje ga impresioniraju? Najbolje mjesto da ostvarite nešto takvo je dječja soba. Prostor je to koji bi trebao biti prava čarolija, nešto što će vašem klincu ili klincezi stalno mamiti osmijeh na lice.

Danas vam predstavljamo proizvode tvrtke Pinky Kiky koji su upravo takvi - čarobni, bajkoviti, genijalni. - Pinky Kiky dizajnira i proizvodi kompletan dekorativni asortiman za opremanje dječjih interijera: police, kućice, svjetiljke, posteljine, vješalice, ogledala, zidne dekoracije itd.

Elegantni, pročišćeni dizajn elemenata u pastelnim tonovima te nježan i topao stil, kao i mogućnost personalizacije te sudjelovanja klijenta u izboru boja prepoznalo je već jako mnogo roditelja u Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji... što me čini neopisivo sretnom - kaže vlasnica Sandra Kosović, koja je baš nedavno izradila svoj najnoviji adut: kolica za igračke/kutiju za igračke.

- Kutija za igračke na kotačićima je drvena, bojana specijalnim bojama za dječje igračke, radim ih u bojama prema želji kupca, a najviše se traže roza i plava. Na kutiji je ime djeteta, funkcionalno i estetski vrhunski izbor za spremanje plišanaca, ali i ostalih dječjih igračaka. Svaki dječji prostor učini ljepšim mjestom za igru - otkriva Sandra Kosović.

Na dvojezičnoj web stranici pinkykiky.com pronaći ćete proizvode iz snova, u boji i dimenziji prema vlastitoj želji. Narudžbe se primaju mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox facebook stranice Pinky Kiky, a za klijente iz inozemstva tu je i njemačka verzija stranice Pinky Kiky Kinderzimmer Design te Dawanda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 09:52