Poklon brenda Little Miss Puu

OBJEKT ŽUDNJE Personalizirane kartice za trudnice i majke

Jeste li čuli za hrvatski brend Little Miss Puu? Sigurni smo da su vam za oko zapeli njihovi proizvodi koji mogu biti odličan poklon, ali i detalji koji će vama ili vama dragim osobama biti trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Osnivačica brenda Ivana Kelčec-Suhovec, inače stručnjakinja za odnose s javnošću i marketing, u ovim se kreativnim vodama našla sasvim slučajno, a izrađuje zaista svašta, od personaliziranih kuhinjskih daski do stvari namijenjenih parovima, ali i bebama te njihovim mamama. A upravo su se proizvodi za trudnice i bebe pokazali kao apsolutni hit.

- Za mame i bebe kreirali smo posebne poklon-pakete s bodijima, šalicama, oznakama za vrata i setovima kartica za mame. Zatim smo izradili drvene kocke koje nose podatke o djetetovom rođenju, a najnovije su fotokartice u obliku dnevnika koje prate trudnoću i prvu godinu života bebe - kaže Ivana i dodaje da se kartice ‘Devet mjeseci slatkog iščekivanja’ sastoje se od 29 obostrano tiskanih kartica koje imaju služe kao rekvizit za fotografiranje, ali i kao trudnički dnevnik.

Drugi set kartica ‘Moja prva godina’ sastoji se od 47 humoristično-realističnih poruka te, koje također služe kao rekvizit za fotografiranje i bilježenje.

Foto: Marko Todorov/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:26