Čudo!

Ovaj viralni stol može biti mali, ali i stol za 12 osoba u tren oka! Idealan je za male stanove

 RASHA ABDEL REDA/@MYNAMEISRASHA/
Kada razmišljamo o većim komadima namještaja kao što su stolovi za blagovanje, uvijek se postavlja pitanje gdje ih staviti?

Ovisno o tome koliko su veliki, ovi komadi mogu zauzeti puno prostora! Budući da smo proveli mnogo godina živeći u malim prostorijama, prepoznajemo funkcionalan i kompaktan dizajn kada ga vidimo—što nas dovodi do našeg najnovijeg otkrića. Otkako je proširivi stol Transformer postao viralan na Instagramu nakon što je pokazano kako se pretvara iz bočnog stola u blagovaonski stol u samo nekoliko minuta, svi su poludjeli za njim.

Iako košta prilično novčića, postoji nekoliko dodatnih razloga zašto su mnogi spremni platiti veliki iznos.

Zahvaljujući višenamjenskom dizajnu s pet panela, možete ga jednostavno rastaviti na radni stol (mali od 46 cm) ili ga proširiti u blagovaonski stol (dug čak tri metra) za do 12 osoba, što ga također čini izvrsnim za male prostore.

Izrađen je od visokokvalitetnog punog drva koje je lako održavati (brend preporučuje korištenje krpe koja ne ostavlja dlačice na drvu). Uz to, dolazi sastavljen i ima doživotno jamstvo.

@littlehouseonalittleland @Transformer Table. Hosting for the holidays just got easier #transformertablepartner! Use code LITTLEHOUSE100 to save an extra $100 on orders over $999 and can be used on top of Black Friday pricing! #happyTTfamily #EatTogether #kitchentable #kitchenfurniture #extendingtable #moderntable #modernfarmhousetable #fyp #foryou #foryoupage #diningroom #diningtable #BetheReasonVisa #IntuitTouchdownDance #AEHolidayCard ♬ ...Ready For It? - Taylor Swift

Čekaj, gdje spremiti ploče za Transformer stol?

Ako nemate mjesta za postavljanje blagovaonskog stola, možete ga rastaviti na ulazni stol. Ploče od 50 x 96 x 5 cm (koje se međusobno spajaju) samo trebaju biti ravno postavljene za pohranjivanje gdje god imate mjesta.

Koliko košta stol transformator?

Jedan kupac smatra da je stol vrijedan svakog penija: "Više nam ne treba ogroman stol za blagovaonicu. Dekorativni pomoćni stol savršeno pristaje našem domu, ali mogućnost večere za 12+ osoba tijekom praznika je fantastična. Sastavlja se/rastavlja za pet minuta i vrlo je čvrst."

Zvuči nam kao vrijedno ulaganje, pogotovo jer ne moramo zasebno kupovati stolove, stoliće za kavu i garniture za blagovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 14:29