Poput pravog!

Ove korisnice TikToka svoje su kuhinjske ploče obojile u efekt mramora i izgleda sjajno!

 TIKTOK/@SIERRA.HONEYCUT
Kada dođe vrijeme za renoviranje kuhinje, radne ploče često su na popisu stvari koje je potrebno promijeniti

Međutim, mogu biti i najskuplji elemenat, osobito ako volite mramor. No, ne očajavajte! Vaše postojeće radne ploče zapravo su idealne za bojanje. Kako? Pogledajte ove videe u nastavku.

Ova korisnica TikToka nedavno je obojila svoje kuhinjske ploče, baš kako treba.

"Obojila sam svoje radne ploče jer smatram da se sve može shvatiti, i ako gledam dovoljno YouTube videa mogu napraviti sama što god želim", rekla je Kilee iz @rainbowkilee u videu u ožujku te dodala kako nikad nije živjela u kući s radnim pločama koje su joj se sviđale, pa je odlučila pokušati.

image
Amazon

Pribor za bojanje (Giani Carrara White Marble Epoxy Countertop Kit) naručila je preko Amazona i imao je kontradiktorne recenzije. Neki su rekli da je nevjerojatan, dok su drugi navodili da su slijedili upute, ali očito nisu. Pa je Kilee tri puta pročitala upute da budem sigurna.

Postupak

Najprije su došla tri sloja bijele boje, zatim nanošenje žila kako bi radne ploče izgledale poput pravog mramora, a zatim je cijela stvar prekrivena epoksidnom smolom kako bi se spriječilo pucanje.

Jedna je osoba komentirala objavu: "I ja sam svoje obojila i izdržali su 10 godina u iznajmljenom stanu", ako se dobro napravi, boja zapravo drži jako dobro."

I drugi su koristili iste boje za preuređenje svojih kuhinjskih ploča, i to uspješno. Žile na ovoj radnoj ploči gore izgledaju poput pravog mramora.

Dobro izgleda čak i preko postojećeg kamena, a ne samo laminata, kao što je Nicole otkrila.

Stoga, prije nego što se izdvojite novac za zamjenu radnih ploča, prvo isprobajte ovaj pribor za bojanje. Možda ćete se naći s novom kuhinjom i uštedjeti nešto novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 21:46