predmet žudnje

Ovi bežični punjači u stilu terrazza izgledaju kao odlična dekoracija za dom

 Bentu Design
Punjači dolaze u 4 boje - bijeloj, zelenoj, plavoj ili narančastoj, s keramičkim i kvarcnim česticama nasumično suspendiranim u betonu

Dizajnirani kao zgodan spoj potrošačke tehnologije i uređenja doma, bežični punjač W10 tvrtke Bentu Design dolazi s vanjskim izgledom izrađenim od terrazza, jedinstvenog kompozita od betona s mramornim/keramičkim/kamenim komadićima. Vanjski izgled terrazza daje punjaču W10 izgled koji pomalo podsjeća na podmetač, što mu omogućuje bežično punjenje telefona dok ujedno funkcionira kao sjajan mali ukrasni element na vašoj radnoj površini.

image
Bentu Design

Vanjski dio terrazzo punjača W10 koristi beton pomiješan s recikliranim keramičkim česticama, cementnim građevinskim otpadom, kvarcnim ulomcima i drugim drobljenim kamenjem, od kojih je većina gotovo beskorisna. Vezivanjem ovih čestica otpada u beton, kineski studio Bentu Design usavršio je umjetnost prenamjene smeća i izrade dobro osmišljenih proizvoda od terrazza. Bentu je primijetio da su globalizacija i povećana potražnja za komadima keramike potaknuli val novih tvornica u Chaozhouu ... otvorili radna mjesta, ali i dramatično povećali količinu proizvedenog keramičkog otpada. Naziv 'Bentu' u prijevodu znači 'domaći' jer se studio usredotočuje na razumijevanje i korištenje sirovina koje su lokalne.

image
Bentu Design
image
Bentu Design
image
Bentu Design

Punjači Terrazzo W10 dolaze u 4 boje - bijeloj, zelenoj, plavoj ili narančastoj, s keramičkim i kvarcnim česticama nasumično suspendiranim u betonu. Prirodna ljepota ove nasumičnosti čini svaki X10 jedinstvenim i posebnim. Ispod vanjski uređenog šarenog prostora nalazi se zavojnica za punjenje kompatibilna s Qi, dostupna u izlazima od 5, 7,5, pa čak i 10 W, a zavojnica se povezuje s izvorom napajanja putem diskretnog USB-C utikača koji se nalazi sa strane punjača. Debljina svakog W10 iznosi 10 mm, a težak je samo 210 grama. Dovoljno je lijep da ga možete zamijeniti s podmetačem za piće, iako bi bilo bolje da upozorite svoje goste da ipak ne stavljaju vruće šalice napunjene kavom/čajem na punjač. Nije jasno je li W10 vodootporan, iako se nadamo da jest bolje se ipak možda suzdržati od provjere.

image
Bentu Design
image
Bentu Design
image
Bentu Design

Ne samo da je W10 izrađen od recikliranog keramičkog/kamenog otpada, već je i dizajniran za prenamjenu/recikliranje. Nakon isteka životnog vijeka bežičnog punjača, unutarnja ploča i elektroničke komponente mogu se izvući nježnim razbijanjem ljuske od terrazza. Sama ljuska može se razbiti na komade i ponovno upotrijebiti u drugom komadu terrazza, dajući joj potpuno svjež život. Štoviše, kako bi ojačao održivi pristup W10, bežični punjač dolazi čak i u potpuno recikliranoj ambalaži od papira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 17:04