PANTONE Greenery

Pantone boja za 2017. godinu je... Zelena!

Nakon što je grupa Pantone stručnjaka prije nekoliko mjeseci odlučila koje će boje vladati interijerima u 2017. godini, sinoć je među deset izdvojenih boja poput tamnozelene boje kelje, nježne boje lješnjaka, plamene narančaste i plave boje slapova Niagare napokon proglašena glavna boja 2017. godine!

Nakon puderaste ružičaste imena Rose Quartz i smirene Serenity plave koje su u 2016. godini svoje mjesto našle u domovima diljem svijeta, 2017. godina zelenit će se u boji PANTONE 15- 0343 Greenery!

Tvrtka Pantone opisuje je kao svjež i oštar ton zelene koji podsjeća na prve dane proljeća, vrijeme kada se priroda budi i obnavlja. Uporabom ove hrabre boje brišu se granice između unutarnjeg i vanjskog prostora te se ide u korak s trendom sve bogatije ukrašenih interijera mnogobrojnim biljkama i vertikalnim vrtovima. Zaista upečatljiva, Greenery zelena unijet će svježinu i vedrinu u svaki prostor. Ako vas ne privlači ideja da svoje zidove obojite u ovaj snažan ton, uvijek ga možete uključiti u svoje unutarnje uređenje u detaljima poput manjih komada namještaja ili ukrasnih predmeta. U nastavku pogledajte kako ta boja izgleda u interijerima pa se možda odlučite upravo nju uključiti u svoj idući projekt preuređenja!













Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:54