KVALITETNI I DOJMLJIVI KOMADI

Povoljni bezvremenski stil koji uvijek pali

 

Osnovni koncept minimalističkog uređenja zastupa ideju da je prostor moguće i potrebno urediti manjim brojem predmeta, ali da oni onda moraju imati poseban učinak na cjelokupni izgled prostora pa je važno birati kvalitetne i dojmljive komade koji će trajati. Pritom ne morate nužno bankrotirati kako biste stvorili interijer vrijedan pažnje, upravo suprotno!

Vještina u uređenju očituje se i u tome koliko uspješno kombinirate povoljne i skuplje komade te birate li za svoj prostor bezvremenski namještaj koji će odolijevati promjeni trendova. Pogledajte u nastavku divne primjere izvrsno uređenih prostora i pokušajte uočiti namještaj od Ikee koji je pravi dokaz da dobar dizajn ne mora koštati pravo bogatstvo.

SÖDERHAMN sofa na ovoj fotografiji doista je impresivan komad. Odaberete li ju za svoj dom kombinirajte ju s tepihom slične boje, svijetlim stolićem i stvorite monokromatsku scenu koja zrači elegancijom.

Šarena igraonica na ovoj fotografiji kombinacija je crvenih vintage Ikeinih stolica s modernim dječjim stolićem LÄTT.

Ovčja koža LUDDE praktičan je dekorativni i funkcionalni komad dekora koji postaje ključan element uređenja kako dolaze hladniji mjeseci godine. U kombinaciji sa stolicom od ratana u trenu prostoru daje skandinavski šarm.

Ova dnevna soba opremljena je s čak nekoliko Ikeinih komada, od sofe, lampe, ogledala pa sve od stolića koji zajedno izgledaju staloženo i atraktivno.

TARVA noćni ormarić koji možete vidjeti na fotografiji dobio je novi izgled pomoću narančaste boje i kožne ručke.

Minimalistički stol LILLÅSEN s gornjom plohom od bambusa i metalnim nogama može služiti i za predsoblje i za kućni ured.

Profinjene kožne ručke i klasične bijele pločice kuhinjske pozadine odmah podižu ovu minimalističku kuhinju na višu razinu.

LACK police možda jesu standardni proizvod, no sve ovisi o tome kako ih koristite i što na njima izlažete! Potrudite se oko izgleda svojih polica i stilizirajte ih za maksimalni dojam.

U kombinaciji s mjedenim nogama IVAR ormarić obojen u šumsku zelenu boju izgleda jednostavno nevjerojatno!

Ormarići u dvije nijanse s elegantnim ručkicama od mjedi pretvorili su ovu IKEA kuhinju u impresivno uređenu prostoriju.

Drvena ploča postavljena na jednostavan viseći ormarić daje prostoru notu topline, pogotovo u kombinaciji s rustikalnim detaljima i lijepim zelenilom.

Sakrijte policu za slike tako što ćete ju obojiti u istu nijansu zida na koji ćete ju postaviti! Ovaj dvobojni prizor odličan je primjer takvog pristupa.

Viseći ormarić IVAR u rustikalnoj, jednostavnoj drvenoj verziji savršeno se uklopio u ovaj elegantni prostor.

Ova glamurozna kupaonica ne bi bila ista bez preuređenog Ikeinog ormarića!

BESTÅ komoda ovdje služi kao noćni ormarić, a svojom tamnom bojom jednostavno oduševljava!

Izvor: Domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:37