Mekani i udobni jastuci za pse

Predivna proljetna kolekcija hrvatskog brenda Qushin

S dolaskom sunčanijih dana, raste i želja vaših čupavaca za nešto brojnijim šetnjama. Vjerujemo, ni vama to ne pada teško jer ipak je stiglo proljeće i prilično smo sigurni da nakon šetnje, čim kroče šapom preko praga, pogledom traže prvo vodu, a zatim svoj omiljeni kutak za odmor. Kada je riječ o jednom takvom kutku, zasigurno je najbitniji jastuk koji im treba biti savršeno mekan i udoban, a vama se uklopiti u životni prostor. Stoga je odluka jednoglasna – birate Qushin.

– Prvi dan proljeća odlučili smo proslaviti na najljepši mogući način, stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, proljetnom kolekcijom Qushina za 2017. Ponosni smo što i dalje koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su jedinstveni na hrvatskom tržištu jer smo svjesni da naši ljubimci to zaslužuju.

Nova kolekcija idealna je i za mali makeover vašeg stana jer svoj dom možete uljepšati dekorativnim jastučićima jednakog dizajna. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci i dalje mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite - kaže Iva, dodajući kako se u kvalitetu Qushin proizvoda možete i osobno uvjeriti u showroom na adresi Vrbik 10 a, na kojoj se, između ostalog, jastuci i proizvode.

U najnovijoj kolekciji hrvatskog brenda Qushin za proljeće/ljeto 2017. prevladavaju pastelni tonovi sa šarenim uzorcima koji će se savršeno uklopiti u svaki dom. Ono po čemu se Qushin razlikuje jest savršena udobnost i mekoća jastuka i prostirki koja će oduševiti vaše malene čupavce, a kvalitetni materijali koji se koriste jedinstveni su na hrvatskom tržištu.

Qushini su dostupni na internetskoj stranici www.qushin.hr te u zagrebačkom showroomu na Vrbiku 10a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:21