vikend projekti

Predivni stolići koje možete izraditi sami

 

Spremni za mali projekt uređenja ovaj vikend? Pa imamo nešto sjajno za vas! Čak sedam odličnih "uradi sam" projekata za izradu stolića koje potom možete iskoristiti kao kreativne noćne ormariće, dodatne stoliće u dnevnoj sobi ili pak, ako imate dovoljno mjesta, efektni detalj kupaonice. Koji ćete odabrati za svoj dom?

Ovaj stolić sa skrivenim spremištem izradite prema uputama s bloga Sugar and Cloth, a sve što vam treba je malo boje, par komada drva i pladanj za kolače!

Stolić na dvije razine obojen pastelnim bojama svjež je detalj koji će svaki prostor učiniti vedrijim u trenu! Kako to izvesti potražite na ovoj stranici.

Jednostavne, a elegantne drvene daske za rezanje lako možete pretvoriti u stolić dodavanjem nogica u kontrastnoj boji. Pogledajte kako na poveznici.

Dotrajali kockasti drveni stolići oživjet će pomoću malo boje, pogotovo ako ju nanesete u modernom geometrijskom uzorku. Osim boje, možete se poslužiti i samoljepljivim tapetama kao u ovom primjeru.

Ovaj elegantni stolić izgleda skupocjeno, no zapravo ga je iznimno jednostavno izraditi! Spajanje elemenata poput lončanice za cvijeće i zdjele pomoću superljepila, brzinsko bojanje u željenu nijansu i za čas ste stvorili povoljan, a luksuzni detalj.

Obični stolić koji vas uopće ne nadahnjuje pretvorite u odličan komad namještaja s nekoliko svježih nanosa boje! Saznajte kako ovdje.

Minimalistički stolić poput ovog na fotografiji predstavlja savršeni dodatak jednostavno uređenim interijerima jer nije pretjeran, a opet je upečatljiv.

Izvor: Brit + Co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:15