URADILA SAMA

"Preuredila sam svoju kupaonicu za samo 1000 eura, a izvođači su tražili od mene čak 8000 eura"

 Facebook/diyonabudgetofficial

Jedna žena je otkrila da je za veliko preuređenje svoje kupaonice dobila ponudu od 8200 eura, s obzirom na toliki iznos ipak je odlučila to učiniti sama uz ograničeni budžet kako bi uštedjela novac.

image

Stanje prije

Facebook/diyonabudgetofficial

Koristeći pristupačne ponude na Amazonu, Dunelmu i Etsyju, Jade Currie uspjela je svom prostoru dati potpunu transformaciju uz veliku uštedu novca. Oduševljena svojom novom kupaonicom, DIY entuzijastica oglasila se na društvenim mrežama kako bi je pokazala drugima svoje djelo, ostavivši mnoge oduševljenima.

image
Facebook/diyonabudgetofficial
image
Facebook/diyonabudgetofficial

Objavljujući na DIY On A Budget Official, privatnoj Facebook grupi s 2,2 milijuna članova, Jade je podijelila slike prije i poslije, prikazujući epsku rekonstrukciju kupaonice. Ono što je nekoć bila vrlo jednostavna kupaonica, sa sivim zidovima i crnim pločicama na podu, od tada je dobilo super trendovski novi izgled.

Siva boja sada se nigdje ne može vidjeti i umjesto nje je postavljena zapanjujuća tapeta s efektom mramora. I ne samo to, Jade je također dobila novu toaletnu jedinicu i umivaonik, te upotrijebila police, zrcalo i printeve kako bi ukrasila prostor i stvarno ga oživjela.

image
Facebook/diyonabudgetofficial

Uz svoje slike DIY makeovera, Jade je napisala: "Prije i poslije moja kupaonica, urađeno s ograničenim proračunom. Tvrtke su navodile iznos od preko 8000 eura, a ovo je koštalo oko tisuću!"

Ne samo da je Jade uštedjela oko 7000 eura na renoviranju svoje kupaonice, već je dobila rješenje koje izgleda vrlo profesionalno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2024 10:48