RAD OD "KUĆE"

Šef pretvorio ured u "susjedstvo" u kojem svaki zaposlenik radi iz malene kuće

 Screenshot TikTok
Tvrtka za upravljanje imovinom u Missouriju transformirala je sjedište tako što su svima izgradili vlastite malene domove

Jedna tvrtka ima jedinstven pogled na to kako bi trebao izgledati uredski prostor. Oni su priuštili svojim zaposlenicima da ne rade od kuće, ali da zapravo rade… od kuće. Kao što je podijelila korisnica TikToka po imenu @itskylie94, njezini su šefovi transformirali sjedište tvrtke tako što su svima izgradili vlastite malene domove koji će služiti kao zasebni uredi. Nema hodanja hodnikom, nego hodanja pločnikom i kucanja na ulazna vrata nečijeg "doma" koji su sami uredili.

image
Screenshot TikTok
image
Screenshot TikTok
image
Screenshot TikTok

Kylien prvi video o uređenju njezina ureda osvojio je milijune koji su željeli razgledati cijelo "susjedstvo". Uz dopuštenje svojih šefova, TikTokerica je podijelila kako izgleda ostatak domova, kao i cjelokupno vanjsko (unutarnje) okruženje. Uključuje fontane, viseće mreže i klupe u parku. Omogućila je i da zavirimo u njezin dom, vrlo prostran ured koji tek treba urediti.

image
Screenshot TikTok
image
Screenshot TikTok
image
Screenshot TikTok

Kylie radi za tvrtku za upravljanje imovinom u Missouriju. Ispričala je da je svaka od kuća izgrađena imajući na umu pojedinog zaposlenika—ružičasti dvorac prostor je vlasnikove žene. A nisu samo domovi sagrađeni; uz malene domove nalazi se štagalj koji je pored kuhinje za zaposlenike i toaleta.

Odlična ideja kako zaposlenicima pružiti privatnost, a ujedno im i dati dojam kao da rade od kuće i tako se osjećaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:59