U GOSTIMA

Serdarušići posjetili dom Netflixovih zvijezda u centru Pariza, u divnoj kući iz 30-ih godina

 EUROVILLA/
Dan prije su prodali stan u širem centru Pariza po 38 tisuća eura po kvadratu, kaže S. Serdarušić

Zanimljivi francuski dom u centru Pariza obitelji Kretz, koji se mogao vidjeti i na Netflixu, nedavno su posjetili vlasnici poznate hrvatske agencije Eurovilla, Dina i Sergio Serdarušić. Reality show obitelji Kretz ‘The Parisian Agency‘ Obiteljski posao - luksuzne nekretnine, dosegnuo je 80 milijuna gledatelja.

- Ugostili su nas u svojoj uredskoj kući i pokazali kako žive i rade. Prosječna njihova prodaja nekretnine iznosi 2.5 milijuna eura. Dan prije nego smo ih posjetili prodali su stan u širem centru Pariza za 38 tisuća eura po kvadratu. Zainteresirani su za Hrvatsku, našu obalu i neke interesantne suradnje s našom agencijom - rekao je Sergio Serdarušić, direktor te agencije.

image
album

U kući iz 30-ih godina od Drugog svjetskog rata neko je vrijeme živio državnik André Malraux, poznat i po događajima oko studentskih nemira 1968. godine. Kuća obitelji Kretz je smještena u Boulogne Billancourt, a njihov ured nalazi se u boravku i blagovaoni. Otac poznatog Valentina Kretza, Olivier, kupio je kuću, sa suprugom Sandrinom, koja je uredila ovaj dom i čija djeca imaju uspješan biznis s nekretninama.

image
EUROVILLA/

Ured se nalazi u boravku njihove kuće, ali ne žive više tu svi članovi obitelji. Privatni dio, odnosno, sobe su skrivene u stražnjem dijelu kuće i na katu. Prekrasna starinska vila je u okružju zelenila. Interijer je pariški, opušten, dnevni boravak je u svijetlim bojama, s umjetničkim slikama bez okvira, dugačkim stolom, retro dizajnerskim namještajem, kaminom, ljuljačkom, gusanim radijatorima i velikim prozorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 11:25