Modernizirajte svoj dom već danas!

SLIDE, PAMETNI SUSTAV ZA ZAVJESE O KOJEM SVI PRIČAJU! Luksuzni proizvod koji si svi mogu priuštiti i jednostavno se koristi!

Automatizirani domovi nisu nikakva novost, već budućnost koja polagano, ali sigurno pronalazi svoje mjesto u našim svakodnevnim životima. Mnogi već u svojim domovima imaju pametne hladnjake, rasvjetu, grijanje, sustave za otvaranje i zatvaranje vrata te mnoge druge "igračkice" koje olakšavaju ubrzani životni ritam. No, većina ovih uređaja zapravo su još dosta cjenovno nepristupačna za većinu kućanstava pa nas uvijek razveseli kada se pojavi neki pametan i koristan proizvod koji si mogu priuštiti svi.

Motorizirane zavjese postoje na tržištu već dulje vrijeme, ali su skupe, zahtijevaju prilagođene tračnice te profesionalca koji će ih instalirati.

S druge, pak, strane, Slide je luksuzni proizvod koji si svi mogu priuštiti i jednostavno se koristi. Riječ je o motoriziranom sustavu za upravljanje zavjesama koji je pametan, koristan, jednostavan za korištenje, povoljan i štedi energiju.

Kako funkcionira? Priključite Slide na "prugu" zavjese, stazu ili na samu zavjesu, a zatim pomoću aplikacije na iOS ili Android uređaju postavite zavjesu u željenu poziciju. Zvuči jednostavno, zar ne? Pogledajte video!

Osim toga, tvorci Slidea tvrde da uređaj možete postaviti sami u svega nekoliko minuta te da funkcionira na svim postojećim horizontalnim zavjesama pa tako svojim zavjesama možete upravljati u interijeru jednostavnim pritiskom gumba, ali i kada ste daleko od kuće putem Wi-Fi veze.

Još jedna dobra stvar kod Slidea je mogućnost programiranja. Otvaranje zavjesa s izlaskom sunca i zatvaranje zavjesa u sumrak zvuči nam kao odlična opcija. Također, ovim sistemom možete obeshrabriti potencijalne provalnike dok ste na odmoru svakodnevnom izmjenom položaja zavjesa.

Pogledajte video!

Kreatori Slide mehanizma Innovation in Motion trenutačno imaju promotivnu kampanju na Indiegogou, a nedavno je uspješno završeno i prikupljanje novca na Kickstarteru.

Svoj primjerak Slidea možete već danas rezervirati. Cijena? 600 kuna, a ako sve bude išlo po planu, dostava bi trebala započeti u kolovozu 2017. godine.

Izvor: Slide

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:26