JUBILEJ

Tvrtka Art Interijeri proslavila dvadeset godina poslovanja

Rođendansko slavlje u Zagrebu okupilo arhitektonske i dizajnerske face. Ova uspješna tvrtka u ponudi ima renomirane talijanske brendove namještaja kao što su Molteni & Co, Moroso, Cattelan, Varaschin, Calligaris, Pedrali, Saba, Ditre, Valcucine... i keramike poput Floor Gresa, Cerima, Bisazze...

Tvrtka Art Interijeri na tržištu uspješno posluje od 1999. godine, što uz malo proste matematike znači da ove godine slave dvadeset godina poslovanja.

Ovaj hvalevrijedan jubilej proslavili su nedavno u Splitu, a ovaj tjedan i u Zagrebu. Na oba slavlja nazočila su poznata lica domaće javne scene, a pogotovo dizajneri interijera, arhitekti, poslovni suradnici i prijatelji tvrtke. Okupljene je zabavljao Jole, a opstanak na domaćem zahtjevnom tržištu zaista je dobar razlog za slavlje.

Ova uspješna tvrtka u ponudi ima renomirane talijanske brendove namještaja kao što su Molteni, Moroso, Cattelan, Varaschin, Calligaris, Pedrali, Saba, Ditre..., keramike Floor Gres, Cerim, Rex, Bisazza, Atlas Concorde..., zatim sanitarija Duravit, Flaminia, Laufen... Tu je i širok asortiman kupaonskog namještaja i slavina, primjerice, Idea Bagno, Hansgrohe, Nobili i Gessi. U ponudi su također i vrhunske podne obloge Garbelotto i, naravno, rasvjeta iz koje izdvajamo Flos, Foscarini, Ares, Studio Italia... Svi ovi brendovi čine spoj vrhunskog dizajna i kvalitete po prihvatljivim cijenama te su u salonima ove tvrtke dostupni uz stručnu uslugu savjetovanja dizajnera Art Interijera.

Foto: Neja Markičević /Hanza Media i Livio Andrijić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:31