Promo

Tvrtka Saniteh otvorila prvi Dyson brand shop u Hrvatskoj

Saniteh Dyson Brand Shop postavio je nove visoko profesionalne standarde prezentacije i prodaje high-tech usisavača na našem tržištu.

U ugodnom ambijentu salona kupcima će biti prezentirana Dyson tehnologija usisavanja uživo kroz testne prezentacijske modele uz adekvatnu video prezentaciju.

Tvrtka Saniteh je svoj desetogodišnji poslovni uspjeh proslavila otvaranjem prvog Dyson brand shopa u Hrvatskoj. Tvrtka je od samog osnutka fokusirana na primjenu nekonvencionalne high-tech tehnologije kao i dizajnerski izvrsnim rješenjima interijera. Odluka o odabiru modela time je sigurna i olakšana. Svi Dyson usisavači imaju garanciju od 5 godina, odnosno baterijski bežični 2 godine.

Dyson Brand Shop predstavlja novi centar kompetencije Dyson tehnologija, uz kompletnu ponudu Dyson high-tech asortimana.

Educirani prodajni savjetnici rado će pružiti informacije o svim tipovima Dyson usisavača. Veliki izbor izloženih modela omogućit će kupcu direktan uvid o tipu usisavača koji točno odgovara njegovim osobnim potrebama.

James Dyson izumitelj je Dyson digitalnih motora i ciklonskih usisavača sa mnogobrojnim patentima a ujedno je i osnivač kompanije Dyson sa sjedištem u Velikoj Britaniji (UK). Priča o danas renomiranom brendu Dyson počinje 1979.godine kada je James Dyson, nezadovoljan učinkovitošću svog usisavača u kući odlučio napraviti drugačiji i učinkovitiji. 5 godina i 5,127 prototipova poslije izumio je prvi usisavač na svijetu bez vrećice.

Danas se Dysonovi uređaji nalaze u preko 65 zemalja u svijetu. Od jednog čovjeka i jedne ideje narastao je u kompaniju s preko 2000 inženjera u svijetu koja se i dalje ubrzano razvija. Dyson je ujedno i jedini Europski proizvođač koji ima vlastiti mikrobiološki laboratorij kako bi proučavao kućnu prašinu i prljavštinu te potvrdio učinkovitost vlastitih proizvoda.

Prvi usisavač koji nije gubio usisnu snagu i koji je sakupljao i najmanje čestice prašine napravljen je 1993.godine pod imenom DC01. Od tada pa do danas se mnogo toga promijenilo i unaprijedilo pa su usisavači postali još učinkovitiji, tiši, kompaktniji i ostvaruju vrhunsku filtraciju prašine koja ne zahtijeva dodatno održavanje (npr. kupnju vrećica ili pranje filtera). Danas, pored klasičnih ciklonskih usisavača dostupni su i Dyson bežični štapni usisavači koje možete brzo i jednostavno koristiti u različitim zadacima u vašem domu ili automobilu a testovi su pokazali da imaju najsnažnije usisavanje među bežičnim štapnim usisavačima.

U današnje vrijeme asortiman Dyson proizvoda je raznolik i pored klasičnih usisavača na struju dostupna je velika paleta bežičnih štapnih usisavača koji predstavljaju novi trend u održavanju i čišćenju doma – sada brzo i jednostavno, bez žice, sa velikom Dyson usisnom snagom i sa najboljim rezultatima na tržištu.

U 2010. godini, Dyson je napravio revoluciju u kategoriji koja se nije mijenjala zadnjih 127 godina – tržištu je predstavljen prvi ventilator bez lopatica i sa izrazito snažim ispuhom zraka pomoću Air Multiplier™ tehnologije. Ubrzo nakon toga nastao je i Dyson AM09 – ventilator koji uz funkciju hlađenja ima i funkciju grijanja pa se prema potrebi može koristiti tokom cijele godine uz svoje dodatne funkcije: Sleep timer, Jet Focus sa 2 načina rada, daljinski upravljač, LED zaslon i podešavanje temperature od 18-37°c.

Početkom 2015 godine, Dyson je predstavio Air Multiplier™ odvlaživač (AM10) koji uz pomoć Ultraviolet Cleanse tehnologije tj. putem UV svjetla uništava 99,9% bakterija u vodi prije nego li se u obliku maglice za ovlaživanje ispusti u prostoriju vašeg doma.

Proizvodi koje danas možete naći u Hrvatskim prodavaonicama u mnogo načina su posebni i napredniji od proizvoda ostalih proizvođača jer ih u tome štite mnogobrojne patentirane inovacije i tehnologije u posljednja dva desetljeća.

Saniteh Dyson Brand Shop nalazi se na prvom katu Shopping centra Prečko, na adresi Slavenskog 1, u zagrebačkom naselju Prečko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 16:23