Prijavi se

Uskrsna radionica na kojoj ćete naučiti kako originalno dekorirati dom za blagdane

 Press

Sezona proljetnog i uskršnjeg dekoriranja doma samo što nije krenula, a kako biste na vrijeme svoj dom učinili još ljepšim i stvorili jedinstvene ukrase, pod vodstvom Lorene Basara Zupčić (certificirani Interior designer and home style) održat će se kreativna uskršnja radionica u Rijeci. Lorena, koja iza sebe ima dvadesetak godina kreativnog rada radionicu opisuje kao opuštenu i kreativnu atmosferu gdje ćete uz lounge glazbu naučit izraditi uskršnje dekoracije, dobiti inspiraciju kako urediti blagdanski stol za Uskrs. I ne samo to. Za vas su pripremili i recept iznenađenja za koji vjerujemo da će biti dio vašeg blagdanskog stola. Materijali kao i sav pribor na radionici je osiguran, dok je dolazak za djecu u pratnji odrasle osobe besplatan. Za sudjelovanje vam nije potrebno prethodno znanje, za to će se, nadalje navodi Lorena, pobrinuti kreativni tim.

image

Lorena Basara Zupčić vodi uskrsnu radionicu u Rijeci

Press
image
Press

- Ideja same radionice jest da lijepim uskrsnim dekoracijama u svoj dom unesete više topline i pozitivne energije. A vjerujemo da takve energije na radionici neće nedostajati - kaže Lorena Basara Zupčić.

Mjesto održavanja radionice. Dr. Zdravka Kučića 1. (Gornja Vežica), Rijeka.

Prva radionica se već održala, a druga je planirana za 23. ožujka 2024. godine, također u vremenu od 16,00 do 18,00 sati.

Prijave i sve informacije o kotizaciji (koja iznosi 30 eura) na telefon 091891404 ili putem Facebook profila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:45