Razigrano blagdansko uređenje

Veseli ukrasi za bor i ispod bora

 

Nakon minimalističkih i skandinavskih dekoracija za Božić, vrijeme je za pravu eksploziju boja i šarenilo koje će vama i vašim ukućanima izmamiti osmijeh na lice!



Vesele girlande, šarene kuglice za bor, božićna drvca od različitih neočekivanih materijala čine tek dio razigranog blagdanskog dekora kojim ove godine možete ukrasiti svoj dom. Pogledajte u nastavku zabavne ideje za najšareniji Božić do sada!

Stvorite svoje drvce od šarenih papira i ukrasnih lampiona kako biste doista ostavili dojam! Pogledajte kako ga izraditi na blogu Sugar & Cloth.





Slatki borići koje možete izraditi od četki za pranje boca izvrsno će izgledati na vašem blagdanskom stolu! Ako su vam ipak draži papiri za ukrašavanje, izradite od njih boriće kao držače za ime svojih gostiju!


Veseli omot za poklon dodatno ukrasite zanimljivom vrpcom poput ovog primjera s malom božićnom kapom ili kristalima!

Tipične kuglice za bor iz dućana mogu doista izgledati lijepo, ali ukrasi koje ste sami ukrasili ipak će vam biti posebno dragi i zanimljivi! Poigrajte se sa srebrnim ili zlatnim markerima i ispisivanjem poruka lijepim rukopisom dodatno uredite svoje kuglice!




Adventski kalendar predstavlja odličan način kako se uživjeti u blagdansko raspoloženje, a u svakom mini paketiću sakrijte neku sitnicu za svoje klince i stavite u sandučić svako jutro da im se razvesele.

Osim blagdanskim porukama, svoje kuglice možete ukrasiti i duhovitim pošalicama te ih pokloniti svojim najmilijima. Primjeri s fotografije imaju natpise izrađene od naljepnica!



Simpatična girlanda od filca koja imitira niz šarenih lampica još je jedan zabavan dodatak koji s malo strpljenja možete sami izraditi, a umjetne lampice izgledat će lijepo i izrađene od papira! Girlande možete izraditi i od drvenih perli koje ste na obojili na različite zabavne načine.

Obične drvene kuglice čiji vam se izgled baš i ne sviđa pretvorite u vedre dekoracije za bor pomoću malo boje, kistova i ljepljive trake. Ovaj "uradi sam" projekt pratite na linku.

Budite kreativni i ove godine, umjesto klasičnog bora, ukrasite svoj kaktus! Omotajte ga ukrasnim vrpcama koje imaju pompone i izgledaju šarmantno, a dobit ćete zanimljivo božićno drvce koje će mamiti osmijehe na lice.

Još jedan kreativan bor na fotografiji izrađen od disko kugli različitih veličina!




Prozirne kuglice od plastike oslikajte akrilnim bojama i ukrasite motivima cvijeća, pahuljica, točkica i slično te ih prvo objesite na sigurno da se dobro osuše kako biste izbjegli razmazivanje boje, a potom ukrasite svoje bor.

Pretvorite svoje kuglice u vesele jelene pomoću ljepila, kartona i crveno obojenih manjih kuglica! Ovaj će pothvat oduševiti vaše klince, a dobra zabava je zajamčena!



Izradite božićno drvce od drvene ploče koju ćete obojiti po želji te kasnije koristiti kao simpatičnu oglasnu ploču!

Izvor: Brit+CO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 17:57