AURA

Vizualno i mehanički zanimljiva kolekcija polica za sušenje posuđa

 Ernest Perera/Aura
Nosači se također sastavljaju poput drvenih modela igračaka, a njihova konstrukcija izgleda vrlo jednostavno

Stalci za posuđe nisu dizajnirani samo za držanje tanjura, pribora ili posuđa za piće, iako bi moglo biti nekoliko onih koji su doista napravljeni samo za tu svrhu. U većini slučajeva, međutim, oni su također namijenjeni za sušenje ovog posuđa puštajući vodu da kaplje s njih. To je razlog zašto je većina polica za sušenje posuđa izrađena od nehrđajućeg čelika, obloženog metala ili čak plastike, materijala koji se ne mogu lako uništiti vodom ili vlagom.

image
Ernest Perera/Aura
image
Ernest Perera/Aura

Za Aurea kolekciju polica za suđenje posuđa, međutim, navedeno je da je izrađena od "slojevitog drva", što bi mogla biti pogreška u prijevodu za slojevite drvene furnire. Kakav god točan prijevod bio, izbor drveta ostaje čudan. Čak i s nekim premazom, drvena se površina s vremenom još uvijek može zaprljati i oštetiti, osobito kad bi bila opetovano izložena tekućini.

image
Ernest Perera/Aura
image
Ernest Perera/Aura

Osim toga Aurea police su prilično vizualno i mehanički zanimljive. Na prvi pogled izgledaju gotovo kao kartonski izrezi, osim što su napravljene od drveta. Dijelovi su izrezani na takav način da imaju umetke i praznine za stavljanje tanjura, rupe za boce vina i izbočine za šalice. Također postoji niz ponuđenih opcija boja, uključujući one koje pokušavaju oponašati prirodni izgled drva.

image
Ernest Perera/Aura
image
Ernest Perera/Aura

Nosači se također sastavljaju poput drvenih modela igračaka, a njihova konstrukcija izgleda dovoljno jednostavno da se opetovano sastavljaju i rastavljaju. To ih čini idealnima za korištenje na izletima na otvorenom ili kampiranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:53