cool mjesto: GT frizerski studio

Moderni frizerski salon za one koji žele najbolje

GT frizerski studio ima cilj – pomicati granice, nuditi inovacije i činiti ljude ljepšima. A kada takvo što imaš za cilj, i interijer mora biti impresivan…

Profil
Ime:
Frizerski salon GT
Adresa:
Maksimirska 109, Zagreb
Vlasnica:
Lea Bubaš
Uređenje:
Tvrtka Salon Premium
Ne propustiti:
Tretman "vrće škare". Drage naše čitateljice, frizeri tvrde da nakon tog tretmana možete očekivati jaaako puno muških komplimenata.

GT frizerski salon definitivno je jedan od najluksuznijih frizerskih salona koji se prošle godine otvorio u Zagrebu u Maksimirskoj 109. Koncept, izgled i ponuda jasno govore kako je vlasnicima misao vodilja bila – želimo da promjene počinju s nama! I počele su. U relativno kratkom roku GT je postao nezaobilazno mjesto za sve koji brinu o ljepoti i njezi svoje kose. Namještaj i određeni elementi za salon kupljeni su u tvrtki Salon Premium koja u Hrvatskoj nudi najbolje svjetske brendove u području frizerskog i kozmetičkog svijeta (pribor, oprema i namještaj na jednome mjestu). Cijeli salon uređen je prema najmodernijim svjetskim trendovima uređenja frizerskih salona, drugim riječima – sve djeluje jako spa i bazira se na mekim i linearnim formama, neagresivnim bojama, meditacijskim zvukovima i prirodnim materijalima.

Ono što određuje taj novi koncept frizerskog salona jest svijest da je psihološka komponenta blagostanja daleko viša od relevantnih fizičkih komponenti. Sve više okolina postaje temeljna varijabla u percepciji utjecaja na fizičko stanje i samim time je jasno da čak i najnapredniji tretmani ne mogu jamčiti mjerljiv rezultat, osim ako je klijent psihički spreman. Zato kada klijent ulazi u salon, on se mora odmah pronaći u ozračju tišine i mira, mora vizualno biti zadovoljan. A GT je uspio svojim klijentima osigurati baš to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 12:53