UZ JUTARNJI LIST

DANAS NE PROPUSTITE NOVI BROJ ČASOPISA D&D Doznajte koji su najljepši domovi u Hrvatskoj!

Veliki nagradni natječaj časopisa D&D, na kojem smo birali najljepšu kuhinju, dnevni boravak i potkrovlje u Hrvatskoj, završio je. Bilo je uzbudljivo, napeto, prijavili ste se u velikom broju, što nas posebno čini sretnima, i tako omogućili da D&D Grand Prix postane jedan od najatraktivnijih natječaja za dizajn, interijere i uređenje u našoj zemlji. O tome dovoljno govori i činjenica da žiri sastavljen od najpoznatijih hrvatskih arhitekata i dizajnera nije imao nimalo lak zadatak pri donošenju odluke jer je na natječaj pristiglo ukupno 380 prijava, točnije 172 u kategoriji dnevnih boravaka, 158 u kategoriji kuhinja i 50 za potkrovlja.

U prvom krugu natječaja stručni žiri je satima vijećao, raspravljao i argumentirao kako bi za svaku kategoriju odabrao deset finalista koji svojom estetikom, kreativnošću, održivim budžetom, kvalitetom, inovativnošću i funkcionalnošću odskaču od ostalih.

U ovoj fazi natječaja mogli ste se uključiti i vi, dragi naši čitatelji, koji ste glasovanjem na web portalu magazina Dom & Dizajn imali mogućnost među deset finalista odabrati pobjednički dnevni boravak, kuhinju i potkrovlje prema glasovima publike.

Ovim putem želimo vam zahvaliti na impresivnom odazivu jer brojke pokazuju da je sudjelovao 2451 glasač te da ste dodijelili ukupno 3285 glasova publike. Istodobno se odvijalo završno žiriranje, tijekom kojeg su stručnjaci donosili konačnu odluku o prostorima koji će ponosno ponijeti nagradu D&D Grand Prix, a o kojima više možete doznati ako ovu nedjelju (19.11.) kupite novi broj časopisa D&D. Naime, u novom broju časopisa D&D predstavljamo vam pobjednike najljepših domova u Hrvatskoj i donosimo priče o njihovu uređenju koje su nam tijekom posjeta ispričali vlasnici.

No, to, naravno, nije ni približno sve. I ovaj mjesec posjećujemo top-interijere u Hrvatskoj. Tako vas vodimo u jedinstven stan u centru Zagreba, sasvim posebnu kuću u Tribunju i minimalistički stan teniskog izbornika u Varaždinu. Predstavljamo vam i Viki Vičić, genijalnu kreativku koja radi sjajne torbe inspirirane stripovima, a posjetili smo i opušteno poslovno okruženje ozbiljne informatičke tvrtke. Tu je i naša redovna vrtna rubrika u kojoj možete saznati kako napraviti najljepšu cvjetnu kartonsku vrećicu, a pokazujemo vam i kako samostalno, u nekoliko koraka izraditi unikatan jastuk za vašeg mališana.

Novi broj časopisa D&D na kioscima je u nedjelju, 19. studenoga, uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:29