uređenje sa stilom

Divan dvoetažni stan u bijelom

 

Divan životni prostor u bijelom proteže se na dvije etaže uređene sa stilom i mjerom. Prizemlje ovog stana obuhvaća dnevni boravak s bijelim namještajem i tek pokojim komadom od drva, a razigranost u prostor unose jastučići i biljke, kao i tkanine različitih tekstura i uzoraka. Boravak je mali, ali i više nego dovoljan za odmor i uživanje u društvu, ispred televizora ili pak s dobrom knjigom u ruci. Opremljen je bijelim kaučem, bijelom pletenom stolicom i okruglim stolićem za kavu. U prizemlju se nalazi još i kuhinja u odvojenoj prostoriji koja je uređena po uzoru na ostatak prostora, uz iznimku radne plohe koja je sive boje i podsjeća na betonske površine. Ostatak uređenja uključuje bijele kuhinjske ormariće i okrugli blagovaonski stol smješten na osunčano mjesto tik uz prozor.










Prostor ispod stepenica koje vode iz dnevne sobe na kat iskorišten je za postavljanje jednostavnog radnog stola, kao i ormara za odjeću. Stepenište je izvedeno u bijeloj boji i dodatno naglašeno crnim rukohvatom koji vodi pogled prema gore. Na katu se nalazi mala spavaća soba s balkončićem i pogledom na krošnje, budući da se prostor nalazi na tavanu kuće.







Umjesto klasičnih ormara vlasnici su se u spavaćoj sobi odlučili za postavljanje polica uza zid koje su potom sakrili bijelim zavjesama. S malim stolom i dvije stolice, ovaj balkon predstavlja idealno mjesto za prvu jutarnju kavu i gledanje zvijezda prije spavanja!







Izvor: Stadshem

Foto: Janne Olander

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:43