EGZOTIKA U INTERIJERU

Divan mladenački stan od 46 kvadrata

 

Elementi afričkih džungli ili Dalekog istoka nikad nisu bili poželjniji u interijeru. Raskošne palme, ptice, cvijeće, divlje životinje i ostali uzorci džungle, ali i orijentalni ćilimi, zatim motivi Dalekog istoka, jake boje... Sve to ove je godine itekako poželjno u životnim prostorima, a izvrstan je primjer interijera uređen upravo ovim stilom koji možete pogledati u nastvaku članka.

Riječ je o modernom stanu s dvije sobe veličine 46 četvornih metara. Mladenački, praktični raspored, egzotični detalji, neutralna podloga s kontrastnim crnim elementima i industrijskom staklenom stijenom te kuhinjom od crnog drveta učinili su ga jedinstvenim i zanimljivim.

Stan je svijetao s velikim balkonskim dvostrukim vratima. Dnevni boravak i kuhinja su odvojeni, ali lako dostupni. Susjedna spavaća soba je odvojena, ali povezana s kuhinjom te redefinirana zajedničkim staklenim zidom u gornjem dijelu koji osigurava dovoljno dnevnog svjetla u malu sobu za spavanje. Pod je izbijeljen i postavljen u uzorku riblje kosti, koja se lijepo slaže sa svjetlosnim zidovima, te čini izvrsnu bazu za tamne površine, točnije trendi, urbanu crnu drvenu kuhinju.

Izvor: sodermaklarna

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 23:26