Moderan i elegantan

Divan stan u kojem su raspoloženje i stil stvoreni uz pomoć namještaja i dekora

 ALVHEM/
Danas nam je zadovoljstvo predstaviti vam nevjerojatno svijetao i privlačan dvosobni stan s prijelaza stoljeća od 75 četvornih metara

Ovaj prekrasan dvosobni stan s prijelaza stoljeća ima veliki balkon od kovanog željeza na jugozapadu i mnoštvom očuvanih izvornih i lijepih detalja, kao što su dvostruka vrata, ormarići za posluživanje, ugradbeni ormari i štukature. Drveni podovi su obojeni u cijelom stanu. Spavaća soba i dnevni boravak su u nizu s visokim dvokrilnim vratima, a između je kuhinja koja gleda na mirno dvorište.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Čim zakoračite u ovaj svijetli stan s prijelaza stoljeća osjetite kako vas obuzima mir. Lokacija u središtu grada pruža ugodu i brzo postaje jasno da je ovo dom za uživanje. U hodnik samostojeći ormar izgrađen od sačuvanih greda s gornjim ormarima u potpunosti koristi visinu stropa i kuta, i dovoljan je za smještaj svakodnevne odjeće poput kaputa i jakni.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Lijevo od hodnika prostire se pozamašna kuhinja. Čim uđete, zadivi vas svjetlo. Ovdje ima dovoljno mjesta za ugodne večere s prijateljima. Ako blagovaonski stol postavite preko puta sobe, bez problema možete primiti 10-15 gostiju. Kuhinjski dio teče pod kutom i sastoji se od bijelih vrata, radne ploče u mikrocementu i metro bijelih pločica iznad. Očuvani ormarić za posluživanje je i ukrasni detalj i nudi dodatni prostor za pohranu. Visoki prozor koji gleda na jedno od dva dvorišta pruža svijetli kutak za jutarnji doručak.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Dalje bijela dvostruka vrata vode u dušu i srce stana; dvije prekrasne sobe u nizu. Unutra vas dočekuje impresivna visina stropa i zidovi obojeni bojom Jontuns Soft. Dizajneri su odabrali moderan namještaj koji je odmah transformirao interijer iz običnog u trendi i elegantan. Posebnu pažnju privlače dizajnerske fotelje kao i elegantan drveni stolić za kavu.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Dva visoka prozora puštaju popodnevno sunce da prodre u prostoriju s originalnim rustikalnim daskama koje su pažljivo brušene i laserski obrađene kako bi se postigao pravi svijetli ton. Pod se nastavljaju u spavaću sobu i stvara jedinstveni dojam doma. Strop je ukrašen prekrasnom rozetom. Sačuvana vrata odvajaju dnevnu od spavaće sobe i daju mogućnost stvaranja privatnosti.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Spavaća soba je upečatljivo prostrana. Svijetla boja zidova stvara harmoniju i lijepo se lomi. Velika površina ovdje pruža dovoljno prostora za bračni krevet s noćnim ormarićima, radno mjesto i kutak za čitanje. Spremište je u obliku tri ormara koji se protežu duž jedne strane sobe, ali naravno ima dovoljno mjesta za dodatno spremište, ormare ili komode.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Iz spavaće sobe izlazi se na prostrani balkon od kovanog željeza koji je jugozapadno orijentiran. Ljeti možete uživati ​​u suncu od ručka do večeri. Veličina pruža dovoljno prostora za namještaj i biljke.

image
ALVHEM/

Kupaonicu ćete pronaći na lijevoj strani hodnika, nakon kuhinje. Ovdje su zidovi obloženi bijelim pločicama. Opremljena je tušem, WC-om, grijanim držačem za ručnike i umivaonikom s bijelim kupaonskim ormarićem.

image
ALVHEM/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:18